fbpx
Bruidsfotograaf Limburg Emile Verhijden legt Kim en Menno vast als ze gaan trouwen op een mooie zomerse warme dag!

Bruidsfotograaf Limburg – Kasteel Daelenbroeck

Als bruidsfotograaf kom je overal, zo ook in het prachtige kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. Jullie zien hier een klein gedeelte van een mooie bruidsrapportage. De dag begon al vroeg voor mij als fotograaf. Alle voorbereidingen werden in een relaxte sfeer uitgevoerd. Samen met hun dierbare vrienden en vriendinnen werd alles in gereedheid gebracht voor deze mooi dag. Een stralende bruid en bruidegom vindt je dan ook terug op deze mooie bruidsfoto’s. De kleuren zijn ‘vintage’ gemaakt zodat het nog meer een ‘kasteel-look’ heeft. Lekker losjes en ongedwongen werden de foto’s gemaakt, dat zie je wel terug in het prachtige eindresultaat. Ik had het geluk dit samen met mijn vrouw Sylvia, die ook dan de assistentie doet, mee te mogen maken. Jullie zien hier maar een klein gedeelte van een hele grote serie. En uiteraard komen deze foto’s ook in een mooi album terecht.

Het was een suuuuuuper dag! Menno en Kim…. THANKS !

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Je krijgt er natuurlijk ook een foto-video met muziek, dit is een leuke manier om jullie trouwdag met vrienden en familie te herbeleven. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Meta: bruidsfotograaf Limburg | trouwfotograaf Limburg