Hey!

Kopje koffie?

Hoi! Ik ben Emile Verhijden. Ik zal me even voorstellen! Ik ben geboren en getogen in Midden-Limburg (gemeente Heel en Panheel), nu woon ik al lange tijd in Zuid-Limburg in het pittoreske plaatsje Bingelrade. Ik ben fulltime beroepsfotograaf en heb al meer dan 300 bruiloften mogen vast leggen door heel Nederland en natuurlijk ook destination weddings in het buitenland, ben persfotograaf in de regio en maak met grote regelmaat bedrijfsreportages. En voor de enthousiaste amateur fotograaf verzorg ik ook prive fotografiecursussen

Ik hou van bourgondische avonden met vrienden en probeer zo nu en dan een nieuw recept uit. 24Kitchen is  dan ook mijn favoriete tv-zender. En een beetje extra ontspanning doe ik met mijn (vrijwel) dagelijkse Wim Hof methode, koude douchen en heel lang de adem inhouden met de ademhalingsoefening.

Naast Bali en Thailand is Italie is mijn favoriete plek om naar toe te gaan,  ‘s morgens heerlijk genieten van een cappuccino en ‘s avonds een pasta ‘Frutti di Mare’ eten met een heerlijk glas wijn. Met een lekker Lounge muziekje erbij is alles compleet. Heb overigens heel lang sax gespeeld in een band, maar kon dat niet meer combineren met de bruiloften.

Profiel foto Emile Verhijden bruidsfotograaf
Kopje koffie bij Emile Verhijden Fotografie. Trouwfotograaf Limburg

Een gezellige sfeer is erg belangrijk en die probeer ik ook te creëren als ik fotografeer. Dan straalt het van de foto’s af. Ik hou van humor en heb dan ook regelmatig de schouwburgen bezocht voor cabaret-voorstellingen. Bij iedere fotoshoot doe ik mijn uiterste best om alles eruit te halen en een beetje humor tijdens de shoot maakt alles wat losser. In combinatie met top NIKON apparatuur kan iedereen rekenen op foto’s met een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Twijfel niet langer en boek Emile Verhijden als jullie bruidsfotograaf. Kom daarom gauw eens langs om een kopje koffie te drinken bij mij in Bingelrade (L)!

Ik ben dé bruidsfotograaf die jullie zoeken voor de mooiste dag van jullie leven. Met oog voor detail en passie voor fotografie weet ik de meest bijzondere momenten vast te leggen op een unieke en persoonlijke manier. Ik ben een professional die jullie begeleidt van begin tot eind en er altijd voor zorgt dat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Mijn creativiteit en gevoel voor compositie maakt mijn werk bijzonder en uniek. Het resultaat? Een prachtige herinnering aan jullie trouwdag die je keer op keer zal doen herleven.

Daarbij heb ik 2021 examen afgelegd om met een drone te mogen vliegen in de categorie A1/A3 en in A2 via een aanvullend examen. Waardoor ik overal in Europa mag vliegen! Dus extra mooie plaatjes en video-shots mogelijk!

EASA logo, drone vliegen

WIL JE EEN KOPJE KOFFIE KOMEN DRINKEN?

Beoordeling op TROUWEN.NL
The Perfect Wedding beoordelingen Emile Verhijden Fotografie

Emile Verhijden Fotografie IconEmile Verhijden Fotografie

Dorpsstraat 134, Bingelrade

5.0 118 reviews