Lekker koffie drinken?

Kom eens langs…!

Hey!

KOPJE KOFFIE?

Ik ben Emile Verhijden, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik woon in het leuke kleine plaatsje Bingelrade! Het gros zal zich nu afvragen waar ligt dat?! Je kunt het vinden tussen Sittard en Brunssum, maar rij niet te hard, want je bent het zo weer voorbij.

 Ik ben geboren in de gemeente Heel – Maasgouw, dit ligt in Midden-Limburg bij Roermond. 

In mijn jeugdjaren heb ik 11 jaar als vrijwilliger gewerkt in een TV-studio. En toen is ook de vonk voor fotografie overgeslagen. Ik heb nog heel eventjes zelf met een donkere kamer mogen werken. En nu ben ik al 14 jaar beroepsfotograaf.

Meer dan trouwfotografie

Naast mijn passie voor bruidsfotografie, ben ik ook actief als persfotograaf in de regio en maak ik met regelmaat pakkende bedrijfsreportages. Voor de enthousiaste amateurfotograaf verzorg ik daarnaast privé-fotografiecursussen.

Wanneer ik niet met mijn camera in de hand sta, geniet ik van bourgondische avonden met vrienden, experimenteer ik graag met nieuwe recepten (24Kitchen is mijn favoriete zender), hou van de verfijnde keuken en ook zeer regelmatig gaat thuis de BBQ aan.  Ik vind ontspanning in de Wim Hof methode, koude douches en ademhalingsoefeningen.

Naast Bali en Thailand is Italië is mijn droombestemming. Lekker relaxen met een cappuccino in de ochtend, gevolgd door een heerlijke pasta ‘Frutti di Mare’ met een goed glas wijn (een ‘vettige‘ Chardonnay heeft mijn voorkeur) en lounge muziek in de avond. Perfecter kan het niet!

 

Kom eens langs, dan drinken we samen eens een kopje koffie! – Emile

 

Profielfoto Emile Verhijden trouwfotograaf PORTRAIT
Bruid is boos en gaat FAIT 500 duwen. De bruidegom zit achter het stuur en zegt dat ze harder moet duwen - Destination wedding San Gimignano - Toscane Italie - Iris en Job

Drone fotografie

Daarbij heb ik 2021 examen afgelegd om met een drone te mogen vliegen in de categorie A1/A3 en in A2 via een aanvullend examen. Waardoor ik overal in Europa mag vliegen! Dus extra mooie plaatjes en video-shots mogelijk!

Bruid is boos en gaat FAIT 500 duwen. De bruidegom zit achter het stuur en zegt dat ze harder moet duwen - Destination wedding San Gimignano - Toscane Italie - Iris en Job

Wat nog meer?

^

HOU VAN HUMOR

^

ALLES GAAT LOSJES EN SPONTAAN

^

GEEN MOEILIJKE POSES

^

ZE ZEGGEN DAT IK ONZICHTBAAR BEN!

^

HEEL VEEL 5-STERREN GOOGLE REVIEWS (127+)

{

NIETS IN SCENE ZETTEN

ONGEDWONGEN

zo was jullie dag

WIL JE EEN KOPJE KOFFIE KOMEN DRINKEN?

Beoordeling op TROUWEN.NL
The Perfect Wedding beoordelingen Emile Verhijden Fotografie

Emile Verhijden Fotografie IconEmile Verhijden Fotografie

Dorpsstraat 134, Bingelrade

5.0 128 reviews