logo
EMILE VERHIJDEN

GOOGLE REVIEWS

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Bekijk hier echte Google reviews. En lees wat andere klanten schrijven. Het is een mix van fotocursussen en huwelijken.

Emile Verhijden Fotografie - Bruidsfotograaf Limburg IconEmile Verhijden Fotografie - Bruidsfotograaf Limburg

Dorpsstraat 134, Bingelrade

5.0 90 reviews

  • Avatar Vera Helwegen ★★★★★ in the last week
    Emile is een goede en leuke fotograaf! Hij heeft prachtige foto’s gemaakt, doordat hij onopvallend aanwezig is zijn het hele spontane foto’s. Tevens komt Emile ook de gemaakte afspraken na en denkt, waar nodig, mee in het proces.
  • Avatar Petra Linders ★★★★★ 3 weeks ago
    Fotograferen is een vak apart. Met alleen een leuke camera kom je er niet. Uit frustratie de camera in de figuurlijke hoek gegooid en mijn plezier verloren. Tot ik de twee daagse cursus cadeau kreeg. In Jip en Janneke taal uitleg krijgen … More zodat kwartjes vallen en dan oefenen. Mijn liefde voor fotografie is weer terug gekomen. En dan de tweede dag extra uitleg en samen de gemaakte foto’s bekijken en bespreken. Alle tijd om vragen te stellen en de nodige tips te krijgen. Ik raad dit iedereen aan die meer uit de camera wil halen!
  • Avatar Eefje Van Den Bercken ★★★★★ 2 months ago
    Wij zijn blij dat Emile onze trouwfoto's gemaakt heeft! Er zijn meerdere redenen waarom we Emile zouden aanbevelen:
    - Uiteraard omdat de foto's mooi gelukt zijn;
    - Hij reageert snel op vragen;
    - De foto's waren niet allemaal
    … More 'standaard', de geposeerde foto's ogen toch heel speels, en wat hij heel mooi gedaan heeft, is echt de momenten vastgelegd, dus niet alleen maar geposeerde foto's maar ook mooie spontane foto's van de ceremonie en dergelijke;
    - Hij is fijn op de achtergrond aanwezig. Ook de momenten waar je er bewust voor kiest om even niet met teveel mensen te zijn (bijvoorbeeld even een momentje alleen tussen vader en bruid) heeft hij hele mooie foto's gemaakt zonder dat we echt doorhadden dat hij wel in de kamer aanwezig was;
    - Hij speelde in op onze wensen.
    - Hij heeft naast mooie foto's van ons en de gasten ook de details mee gefotografeerd (zoals het eten, de bedankjes voor de gasten etc, de dingen die je over 50 jaar niet vergeten wil zijn)
    Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto's, Emile!
  • Avatar Rene Nacken ★★★★★ 2 months ago
    Geweldige ervaring met Emile, hij was door de dag geheel onopvallend aan het werk waardoor de hele dag heel spontaan oogt op de foto's. Ook goede tips over een locatie voor de shoot.
    Komt afspraken super goed na en levert echt top
    … More werk!
  • Avatar Dana Quaden ★★★★★ 3 months ago
    Hele fijne en gezellige fotograaf! Emile heeft op onze bruiloft alle momenten prachtig vast weten te leggen. Dankzij de mooie fotoreportage beleven we onze dag steeds opnieuw en kunnen we nog lang nagenieten van deze schitterende dag!
  • Avatar Nicole Pelzer ★★★★★ 3 months ago
    Emile maakt prachtige foto’s en is ook heel relaxed waardoor het samenwerken super verloopt. Hij maakt foto’s van mijn te verkopen huizen (Leev Makelaardij) en wat reclame kiekjes tussendoor. Ik kan hem alleen maar aanbevelen!
  • Avatar Tessa Mostert ★★★★★ 3 months ago
    Super fijne fotograaf die hele mooie foto's maakt, wij zijn enorm tevreden over het resultaat en zou hem bij iedereen aanraden.
  • Avatar Jasmin Schmidt ★★★★★ 4 months ago
    Op het laatste nippertje nog een nieuwe
    Fotograaf moeten zoeken.
    Gelukkig had Emile nog een plekje voor
    Onze trouwdag. Met een kopje koffie en een
    Leuk gesprek gehad te hebben was
    Het voor ons was duidelijk dat Emile
    Een topper is.
    Gisteren
    … More de foto’s gekregen en ze zijn prachtig. Met een leuke foto video hebben we genoten van de foto’s .
    Stuk voor stuk mooi . Op de dag zelf zei iedereen wat een ontzettend leuke man het is. Wij beamen dit zeer.
    We staan al te popelen om het mooie album te ontvangen.
    Nogmaals bedankt Emile .
    Groetjes Jasmin en Daan
  • Avatar simone klerks ★★★★★ 4 months ago
    Enthousiaste fotograaf met originele ideeën. Neemt de tijd voor je tijdens het introductiegesprek voor je bruiloft en ook tussendoor en erna kun je hem gemakkelijk bereiken voor vragen of aanmerkingen.
  • Avatar E.H.L. VERBEEK ★★★★★ 5 months ago
    Maakt prachtige foto's. Zeer tevreden over het resultaat
  • Avatar Marco Houben ★★★★★ 5 months ago
    Emile geeft op een leuke manier heldere uitleg over praktisch fotograferen; hij legt een solide basis en daarna kun je zelf aan de slag.
  • Avatar sabrina dreessen ★★★★★ 6 months ago
    De tekst die ik de ochtend na ons huwelijk aan Emile heb verstuurd. Een top fotograaf. Wat zelfs de meest camera schuwe mensen mooi en met een goed gevoel op de foto’s krijgt.
    Ik weet dat we elkaar nog snel gaan zien. Maar wilde het ook
    … More even via deze weg doen. Nu het nog vers in mijn geheugen zit 😅.
    Ik wil je heel erg bedanken voor gisteren. Het was een super mooie dag. En zeker ook omdat jij erbij was voor de foto’s. Dit had ik nooit durven dromen dat ik zo’n fotograaf zou leren kennen. Ik ga ook iedereen wat een fotograaf nodig heeft jou naam doorgeven. Het was even super. Zelfs mijn man vond het een prettige ervaring. Terwijl juist hij ertegen op zag.
  • Avatar Wendy Staaks ★★★★★ 7 months ago
    Fotografie super uitgelegd. De basis makkelijk uitgelegd. Super vriendelijk en gastvrij ontvangen. Aanrader!
  • Avatar Ilse Rousseau ★★★★★ 9 months ago
    Erg leuke workshop, op een duidelijke manier uitgelegd.
  • Avatar Selma Vlierman ★★★★★ 10 months ago
    Super aanrader voor een fotografie cursus!
  • Avatar SRCW Pijls ★★★★★ a year ago
    Emile heeft een prachtige foto reportage gemaakt van de 50 jarige bruiloft van m´n ouders. Hij is een super relaxte persoon waarbij alles kan, dat merk je al meteen in de voorbespreking. Op de dag zelf is hij aanwezig op een relaxte manier … More en weet iedereen uit te nodigen een mooi kiekje te maken. Door zijn spontane optreden krijgt hij hele mooie momenten vastgelegd. Wooow, echt super shots en dan ook nog een hele mooie video als samenvatting, we blijven kijken. Emile, blijf gezond, we boeken je ook graag alvast voor onze eigen gouden bruiloft. Cindy & Walter
  • Avatar Naomi 045X ★★★★★ a year ago
    Goede en duidelijke uitleg 🙂
  • Avatar Chantal Geelen ★★★★★ a year ago
    Goede cursus gegeven met humor. Aanrader!
  • Avatar pompcarly ★★★★★ a year ago
    Wow eindelijk begrijp ik meer van die abracadabra van alle camera instellingen! Een echte aanrader, als je gaat beginnen met fotografie met een spiegelreflexcamera. In Jip en Janneke taal uitgelegd en 1 op 1 aandacht voor al je vragen . … More Erg waardevol ; en na deze leerzame leuke cursus ; oefenen maar!!!
  • Avatar Nando Katoele ★★★★★ a year ago
    Top fotograaf!
  • Avatar Chris S. ★★★★ a year ago
    Deel 1 van de fotografiecursus gehad. Zeer goede uitleg op een prettige manier
  • Avatar Kina Sormani ★★★★★ a year ago
    Super fijne cursus! Echt een aanrader!!
    Dankjewel Emile 😊
  • Avatar Roger Hansen ★★★★★ a year ago
    Heb de tweedaagse cursus gevolgd.
    Een echte aanrader.
    Emile helpt je op een humorvolle en begrijpelijke manier,wegwijs in de wereld van de fotografie.
    Voor mij is het diafragma op 4,5 en draaien met die iso!!!!.
    Emile bedankt.
    Gr Roger
    … More
  • Avatar Ingrid Hogewoning ★★★★★ 2 years ago
    Je krijgt goede info, gebracht op n toegankelijke enthousiaste manier. Aanrader
  • Avatar Kirdy Schoenmaekers ★★★★★ 2 years ago
    Omdat ik een beginner ben op het gebied van digitale fotografie heb ik een eendaagse beginnerscursus gevolgd bij Emile. Emile heeft mij op een eenvoudige maar duidelijke manier wegwijs gemaakt in mijn camera. De cursus was erg leerzaam … More en ik weet nu hoe ik met mijn eigen camera overweg kan. Ik zou Emile dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een fotocursus.
  • Avatar Quint Kersten ★★★★★ 2 years ago
    Emile heeft op onze trouwdag geweldig mooie foto's gemaakt. Hier zullen wij voor altijd plezier aan beleven.
  • Avatar Luc van der Sterren ★★★★★ 2 years ago
    2-daagse privécursus fotografie
    Op een heldere en humorvolle manier brengt Emile je de basisprincipes van fotografie bij.
    Het voordeel van de 2-daagse cursus is dat je het geleerde in de praktijk kunt brengen en, een aantal weken later,
    … More de ervaringen en punten waar je tegenaan loopt kunt bespreken.
    Emile bedankt! Ik ben, met plezier en succes, aan het ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO waarde. En af en toe de +/- knop 😉
  • Avatar Arno ★★★★★ 3 years ago
    Perfecte cursus gehad, specifiek voor mijn systeem camera van Sony! Bedankt Emile
  • Avatar Elisa Ruiter ★★★★★ 3 years ago
    Mocht je op zoek zijn naar een goede fotocursus, zou ik absoluut de tweedaagse cursus bij Emile aanraden! Hij brengt het heel leuk én op een manier zodat je het niet meer vergeet.
    Bedankt Emile!
  • Avatar Paxxie Blue ★★★★★ 3 years ago
    Aanrader! Een fotografie cursus die precies de juiste snaar raakt.
  • Avatar Jean Augenbroe ★★★★★ 3 years ago
    Geweldige uitleg van Emile gekregen op een plezierige en duidelijke manier. Zeker een toegevoegde waarde voor toekomstige foto's.
  • Avatar Liesje Ummels ★★★★★ 3 years ago
    Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
    Maar verder echt super.
  • Een Google-gebruiker ★★★★★ 3 years ago
    Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
    Maar verder echt super.
  • Avatar Joyce Hendrikx - Tholen ★★★★★ 3 years ago
    Emile was 19 juli j.l de fotograaf op onze bruiloft.
    Een zeer geduldige man, die vrij onzichtbaar aan het werk gaat. Wij kwamen er naderhand pas achter dat van sommige momenten een foto was gemaakt!
    Emile heeft er iets heel moois van
    … More gemaakt, we zijn meer dan tevreden en zullen door middel van onze prachtige fotoreportage nog lang kunnen nagenieten van onze mooie dag.
    Emile, je bent een echte vakman en we hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen!
    Keep up the good work!
  • Avatar Roy Pilon ★★★★★ 3 years ago
    Al een tijdje was ik in het bezit van een spiegelreflex camera, maar echt tevreden over mijn foto's was ik niet. Ze waren onscherp, hadden de verkeerde focus of waren te donker. De vele knopjes op mijn toestel kreeg ik niet onder controle. … More
    Voor mijn verjaardag kreeg ik de 2 daagse cursus bij Emile aangeboden. Vol verwachting ging ik er heen. Met enthousiasme en passie vertelt Emile over fotografie. De cursus legt een goede basis om fotografie te begrijpen en een foto naar wens te kunnen maken. De inhoud is logisch opgebouwd en voor elke leek goed te begrijpen. Praktische oefeningen maken een en ander meteen duidelijk.
    De 2e cursusdag beveel ik iedereen aan omdat je na de eerste dag de tijd hebt om met het geleerde te experimenteren. Op de tweede dag kun je je ervaringen delen en vragen stellen.
    => Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!