HUWELIJK EEFJE EN RICK

TROUWFOTOGRAFIE GROOT BUGGENUM

Emile VERHIJDEN …. TROUWFOTOGRAAF grathem

Trouwfotograaf Grathem – Kasteel Groot Buggenum – Eefje en Rick

Zoeken jullie een trouwfotograaf Grathem voor spontane trouwfoto’s? Dan is Emile Verhijden Fotografie de juiste persoon.

Kasteel Groot Buggenum, een magische plek waar jullie droomhuwelijk plaatsvindt in Grathem! Als bruidsfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om jullie speciale dag vast te leggen op een manier die jouw verwondering en de pracht van deze bijzondere locatie weerspiegelt. Samen zullen we een tijdloze herinnering maken die je voor altijd kunt koesteren. Kasteel Groot Buggenum is een betoverende plek, gelegen in het mooie landschap van Limburg. Het kasteel heeft een sprookjesachtige sfeer die perfect past bij de viering van de liefde tussen twee mensen. Met zijn torentjes, mooie tuinen en magische binnenplaats biedt het kasteel een adembenemend decor voor jullie trouwfoto’s.

Als jouw bruidsfotograaf zal ik niet alleen de belangrijkste momenten van de ceremonie vastleggen, maar ook alle kleine details en emoties die deze dag zo speciaal maken. Ik wil jullie liefdesverhaal vertellen door middel van foto’s, zodat je altijd kunt teruggaan naar deze bijzondere momenten en de liefde en warmte kunt herbeleven. Ik vind het belangrijk om jullie van te voren te spreken en te kijken wat jullie stijl en voorkeuren is, zodat het echt bij jullie past. Ik wil dat jullie je op je gemak voelen voor de camera, zodat je kunt ontspannen en genieten van deze bijzondere dag terwijl ik de mooiste momenten vastleg.

Met mijn oog voor detail en creatieve visie zal ik jouw liefdesverhaal op een unieke en speelse manier vastleggen. Of het nu gaat om de vrolijke momenten met vrienden en familie, de grappige spelletjes tijdens de receptie of de magische sfeer van het kasteel, ik zal ervoor zorgen dat elke foto een verhaal vertelt.

Als bruidsfotograaf begrijp ik dat het belangrijk is om onopvallend te zijn en de sfeer niet te verstoren. Ik zal er zijn zonder dat je het merkt, terwijl ik de mooiste momenten vastleg. Mijn stijl is een mix van documentaire en creatieve fotografie, waarbij ik echte emoties vastleg en een beetje magie toevoeg aan jouw foto’s. Na de bruiloft zal ik met zorg en aandacht jullie foto’s bewerken, zodat ze helemaal passen bij jullie wensen en voorkeuren. Elke foto is uniek, en ik zal ervoor zorgen dat jullie foto’s er geweldig uitzien en jullie steeds weer kunnen terugkijken op deze fantastische dag.

Dus, laten we samen een avontuur beleven in Kasteel Groot Buggenum en ervoor zorgen dat jouw herinneringen aan dit magische moment voor altijd worden vastgelegd op een manier die helemaal bij jou past!

Eefje en Rick BEDANKT!

Emile Verhijden Fotografie…… PAKT JOUW MOMENT!

Trouwfotograaf Grathem | Trouwfotografie Grathem | Bruidsfotograaf Grathem | Bruidsfotografie Grathem

De poort van Kasteel Groot Buggenum Grathem met op de achtergrond het kasteel
Het bruggetje over het water bij Kasteel Groot Buggenum
De bruid loopt van de trap af in het kasteel - van bovenaf gefotografeerd
Een schaterende bruid tijdens de ceremonie
Bruid leest haar gelofte voor
Bruidspaar geeft elkaar een kus na het ja woord
Bruidspaar staat binnen in het kasteel te wachten
De bruidstaart
Samen bij de fotoshoot
Een innige knuffel tijdens de fotoshoot
Samen op het bankje met op de achtergrond het kasteel
Bruidspaar zit op de grond bij de gracht van het kasteel
Samen lopen door de tuin van Kasteel Groot Buggenum te Grathem
Een kus op de bank onder de prachtige boom
De bruid gaat een lied zingen
De openingsdans
Bruidsboeket met de ringen

Wat zegt het bruidspaar

Ik kan natuurlijk heel veel woorden bedenken, maar de mooiste woorden zijn toch de woorden die het bruidspaar zelf over deze prachtige trouwreportage vertellen. Hier is hun Google review:

Wij zijn blij dat Emile onze trouwfoto’s gemaakt heeft! Er zijn meerdere redenen waarom we Emile zouden aanbevelen:
– Uiteraard omdat de foto’s mooi gelukt zijn;
– Hij reageert snel op vragen;
– De foto’s waren niet allemaal ‘standaard’, de geposeerde foto’s ogen toch heel speels, en wat hij heel mooi gedaan heeft, is echt de momenten vastgelegd, dus niet alleen maar geposeerde foto’s maar ook mooie spontane foto’s van de ceremonie en dergelijke;
– Hij is fijn op de achtergrond aanwezig. Ook de momenten waar je er bewust voor kiest om even niet met teveel mensen te zijn (bijvoorbeeld even een momentje alleen tussen vader en bruid) heeft hij hele mooie foto’s gemaakt zonder dat we echt doorhadden dat hij wel in de kamer aanwezig was;
– Hij speelde in op onze wensen.
– Hij heeft naast mooie foto’s van ons en de gasten ook de details mee gefotografeerd (zoals het eten, de bedankjes voor de gasten etc, de dingen die je over 50 jaar niet vergeten wil zijn)
Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto’s, Emile!

Eefje en Rick

Zijn jullie op zoek naar een trouwgraaf Heerlen? Dan is Emile Verhijden trouwfotografie de juiste persoon voor jullie.

Bruidsfotograaf Grathem | Bruidsfotografie Grathem | Trouwfotograaf Grathem | Trouwfotografie Grathem