FOLDERS OF BEDRIJFSPRESENTATIE

BEDRIJVEN

EMILE VERHIJDEN FOTOGRAFIE… PAKT JOUW MOMENT!
Als bedrijfsfotograaf / industriefotograaf zorg ik voor uitstraling van veel bedrijfsuitingen, zoals website, folders en alle andere interne- en externe communicatie. Om een perfect eindresultaat te garanderen bespreek ik de wensen van de klant en richt daar de fotografie op.
Emile Verhijden, bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf

Meedenken

“Meedenken met uw doelgroep in het achterhoofd staat voorop, dus neem gerust eens contact met me op om uw ideeën over bedrijfsfotografie te bespreken of een offerte aan te vragen. Dat is altijd geheel vrijblijvend, hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is.”

Al jaren ben ik op professionele wijze bezig met fotografie: particulier en in het bedrijfsleven. Als bedrijfsfotograaf zorg ik er voor mijn klanten prachtige reclame uitingen kunnen maken en zo hun eigen identiteit uitstralen.

Is er een brochure nodig? Komt er een magazine of gaat de website geüpdatet worden? Of wat te denken van een bedrijfsfeest? Zakelijke portretten voor websites, folders, productfoto’s voor webshops of andere doeleinden kortom een heel scala aan mogelijkheden!

Het bedrijf krijgt de ‘negatieven’ digitaal in hoogste gewenste kwaliteit aangeleverd, waarbij meerdere bestandsformaten geen probleem is.

Van Sloun Juweliers door Emile Verhijden

Drone inzet!

In 2021 heb ik examen afgelegd om met een drone te mogen vliegen in de categorie A1/A3 en in A2 via een aanvullend examen. Waardoor ik overal in Europa mag vliegen!

EASA logo, drone vliegen
IAA logo. voor gebruik met drone

Overzicht bedrijven

Als bedrijfsfotograaf heb ik heb reeds (regelmatig) publicaties gemaakt voor de volgende bedrijven en instellingen:

Zijn er vragen over bedrijfsfotografie / industriefotografie / bedrijfsfotograaf neem dan gerust even contact met me op voor een vrijblijvende offerte!

Ik werk ook als woningfotograaf, kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden!

Klik op een foto om verder te navigeren