Als bedrijfsfotograaf / industriefotograaf zorg ik voor uitstraling van veel bedrijfsuitingen, zoals website, folders en alle andere interne- en externe communicatie. Om een perfect eindresultaat te garanderen bespreek ik de wensen van de klant en richt daar de fotografie op.
Emile Verhijden, fotograaf

Bedrijfsfotograaf

Meedenken

“Meedenken met uw doelgroep in het achterhoofd staat voorop, dus neem gerust eens contact met me op om uw ideeën over bedrijfsfotografie te bespreken of een offerte aan te vragen. Dat is altijd geheel vrijblijvend, hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is.”

Al jaren ben ik op professionele wijze bezig met fotografie: particulier en in het bedrijfsleven. Mijn bedrijfsfotografie zorgt er voor mijn klanten prachtige reclame uitingen kunnen maken en zo hun eigen identiteit uitstralen.

Is er een brochure nodig? Komt er een magazine of gaat de website geupdated worden? Of wat te denken van een bedrijfsfeest? Zakelijke portretten voor websites, folders, productfoto’s voor webshops of andere doeleinden kortom een heel scala aan mogelijkheden!

Het bedrijf krijgt de ‘negatieven’ digitaal in hoogste gewenste kwaliteit aangeleverd, waarbij meerdere bestandsformaten geen probleem is.

Van Sloun Juweliers door Emile Verhijden

Overzicht bedrijven

Ik heb reeds publicaties gemaakt voor de volgende bedrijven en instellingen:

Zijn er vragen over bedrijfsfotografie / industriefotografie neem dan gerust even contact met me op voor een vrijblijvende offerte!

Ik werk ook als woningfotograaf, kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden!

Klik op een foto om verder te navigeren