EEN ANDERE OPTIE

VRAAG JE OOM

DAT IS EEN STUK GOEDKOPER!

Amateur trouwfoto’s – Jullie kunnen natuurlijk ook je oom vragen……..

Je oma zei het waarschijnlijk al en clichés zijn er met een reden: vaak zijn ze gewoon waar. Als iets goedkoop is, dan is de kwaliteit ervan vaak zo dat het je alsnog op de een of andere manier duur komt te staan. Je kunt je trouwdag niet overdoen om mooiere trouwfoto’s te maken. Voorkom dat je spijt krijgt, ga voor kwaliteit en kies een trouwfotograaf die bij jullie past! En ja, dat is natuurlijk duurder dan de 100 euro die oom Henk of neef Piet krijgt met zijn pas gekochte camera. Maar de dag kan niet meer over gedaan worden en kan de relatie met je familielid zelfs in het ergste geval verstoord worden.

Emile Verhijden

SLECHTE VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTO’S

Ik wil jullie met onderstaande foto’s laten zien wat het verschil kan zijn tussen een amateur fotograaf en een professionele huwelijksfotograaf.

Donkere jurk. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden. Amateur trouwfoto's
Eten onsmakelijk in beeld gebracht. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Speech met voorwerp half in beeld. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Onderbelicht op lange afstand. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Zwaar onderbelicht en slechte compositie. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Zeer slechte compositie. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden. Amateur trouwfoto's
Tja, wat is dit groepje mensen nou aan het doen? Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Bruidstaart aansnijden. Onderbelicht. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden. Amateur trouwfoto's
Dansen op de dansvloer. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Bewogen beeld zonder flits. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Voorbeeld slechte amateur trouwfoto - In kerk de akte tekenen. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Te hard licht. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden. Amateur trouwfoto's
Bruidstaart....Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Flitssnelheid te hoog. Slechte amateur bruidsfotograaf voorbeelden
Bruidegom zwaar onderbelicht.
Compositie erg slecht.

SLECHTE VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTO’S

 

Dit wil je toch echt niet!

Kies daarom voor een beroepsfotograaf dit vak fulltime doet!

 

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Het is een dag vol liefde, emoties en herinneringen. De foto’s van deze dag zijn een van de meest waardevolle herinneringen die je aan je dag zult hebben. Je wilt er zeker van zijn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en dat ze je dag op een mooie manier vastleggen.

Er zijn veel verschillende trouwfotografen beschikbaar, van amateurfotografen tot professionele fotografen. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw budget en jouw wensen.

Een professionele trouwfotograaf

 • Een professionele trouwfotograaf heeft de ervaring en de kennis om de mooiste foto’s van je dag te maken. Ik weet hoe ik om moet gaan met verschillende lichtomstandigheden, ik heb de juiste apparatuur bij zich en en weet hoe ik de juiste momenten moeten vastleggen.
 • Een professionele trouwfotograaf heeft vaak jarenlange ervaring in het maken van trouwfoto’s. Ik weet hoe ik de juiste sfeer en emoties kan vastleggen. En ben ook in staat om te improviseren en omgaan met onverwachte gebeurtenissen.
 • Een professionele trouwfotograaf heeft de juiste apparatuur bij zich om de beste foto’s te maken. Ik heb camera’s met een hoge resolutie, snelle lenzen en andere apparatuur die nodig is om in verschillende omstandigheden goede foto’s te maken.
 • Een professionele trouwfotograaf weet hoe ze de juiste momenten moeten vastleggen. Hij is in staat om de spontaniteit en de emotie van de dag te vangen.

Een amateurfotograaf

 • Een amateurfotograaf kan natuurlijk ook mooie foto’s maken. Maar het risico is groter dat de foto’s niet zo goed zijn als die van een professional. Amateurfotografen hebben vaak minder ervaring en kennis, en ze hebben misschien niet de juiste apparatuur bij zich.
 • Een amateurfotograaf heeft misschien niet de ervaring en de kennis om de juiste sfeer en emoties vast te leggen. Ze zijn ook minder in staat om te improviseren en omgaan met onverwachte gebeurtenissen.
 • Een amateurfotograaf heeft misschien niet de juiste apparatuur bij zich om de beste foto’s te maken. Ze hebben misschien een camera met een lagere resolutie, langzamere lenzen of andere apparatuur die niet geschikt is voor trouwfotografie.
 • Een amateurfotograaf weet misschien niet hoe ze de juiste momenten moeten vastleggen. Ze zijn misschien minder in staat om de spontaniteit en de emotie van de dag te vangen.

Conclusie

De keuze voor een trouwfotograaf is een belangrijke beslissing. Je wilt er zeker van zijn dat je de beste foto’s krijgt van je dag. Een professionele trouwfotograaf is de beste keuze om je trouwdag vast te leggen in foto’s van de hoogste kwaliteit.

Ik wil laten zien hiermee dat het belangrijk is dat een fotograaf ervaring moet hebben. Dat hij bijvoorbeeld raad moet weten met de verlichting die aanwezig is, dat hij de juiste apparatuur bij zich heeft en ook niet onbelangrijk; dat hij het gevoel met de aanwezige mensen heeft.  Hou er rekening mee dat een ‘mooie camera’ de persoon niet automatisch een goede huwelijksfotograaf maakt. Een goede fotograaf zet de knop van de camera nooit op de GROENE AUTO-MODE stand, sterker nog echte professionele camera’s kennen deze stand niet en komt het neer op de echte kunde van de fotograaf.

Wil je een echte fotograaf? Neem dan gerust contact op!

 

VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTO’S | VOORBEELDEN AMATEUR BRUIDSFOTO’S | VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTO’S | VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTOS | VOORBEELDEN AMATEUR BRUIDSFOTOS | VOORBEELDEN AMATEUR TROUWFOTOS