0643379633 info@verhijden.nl

Bruidsfotograaf Kasteel Limbricht – Marvin en Vera

Na een jaar lang alle voorbereidingen treffen is het eindelijk zo ver! Marvin en Vera gaan het ja-woord aan elkaar geven bij Kasteel Limbricht. En zoals het bij de meeste bruidsparen gaat worden de voorbereidingen apart van elkaar getroffen! In een relaxte sfeer vinden alle handelingen plaats, een kopje koffie erbij, en de dag kan beginnen!

In een super-de-luxe Porsche gaat het tweetal uiteindelijk naar Kasteel Limbricht waar alle activiteiten voor die dag zullen plaatsvinden. Het weer was gelukkig helemaal oke. Af en toe een wolkje maar verder zoals ieder bruidspaar zich zou mogen wensen. Tijdens de plechtigheid verzorgde de familie de prachtige muzikale ondersteuning. En aansluitend werd op de binnenplaats de toast uitgebracht en de cadeau’s aangeboden. Daarna werd het tijd voor de fotoshoot die we uiteraard gewoon op het kasteel hebben gehouden.

Na het diner was het tijd voor de ontvangst van de avondgasten. De zaal was goed gevuld en het was een gezellige sfeer. Kort werd er nog even een kennis-quiz uitgevoerd door de familie en de super band kon deze dag voor mij muzikaal afsluiten.

Alle foto’s van Vera en Marvin komen terecht in een mooi suede album!  Hieronder zien jullie maar een kleine selectie van al het leuke materiaal wat geschoten is. Emile Verhijden Fotografie…… PAKT JOUW MOMENT!

Bruidsfotograaf Kasteel Limbricht. Close up van de kleerhanger. Trouwen in Limburg