logo
VASTGOEDFOTOGRAFIE

VASTGOED

WONINGFOTOGRAFIE

VASTGOED FOTOGRAFIE

€165/ woning

 • Je krijgt tientallen bewerkte foto's aangeleverd in jouw gewenste resolutie
 • Géén lange wachttijden, foto's meestal binnen 1 of 2 dagen aangeleverd
 • Hoogte fotografie (drone) als extra mogelijk voor 75 euro. Mits toegestaan
 • Bedrijfsobjecten prijs in overleg
 • Prijs is excl. 21% BTW

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden!

Ik doe graag voor jou de woningfotografie voor zowel particulier en bedrijf in de regio Limburg! Ik ben dan ook werkzaam voor 3 makelaars in de omgeving!

Emile Verhijden

Uw woningfotograaf/vastgoed fotograaf voor de regio Limburg

Een woonhuisfotograaf is wellicht de uitkomst om jouw woning snel te verkopen!

Ervaring in woningfotografie/ vastgoed fotografie

Ik spreek uit eigen ervaring. 10 jaar geleden was het zo ver, plannen om het huis te verkopen….. In ons geval deden we het zonder makelaar, we hadden geen makelaar én ook geen haast. Als je gaat rondneuzen op de vele makelaars-sites die er zijn dan is het eerste wat je doet naar de foto’s kijken van het interieur en exterieur. De beschrijvende tekst is pas later van belang als de foto’s je aanspreken. Zelf had ik er voor gezorgd dat alles er piekfijn uit zag, alles netjes gepoetst, geen rommel op de foto zodat je een eerlijke indruk krijgt wat het huis te bieden heeft zonder dingen weg-te-photoshoppen. Ook overdreven groothoek foto’s worden niet gemaakt. Wel worden de foto’s zoals het hoort door de fotograaf bijgewerkt dat alles mooi zichtbaar is, dat hoort nu eenmaal bij de werkzaamheden van een professioneel fotograaf. De foto’s werden vervolgens op een website gezet.

Het resultaat: binnen 1 dag verkocht! Natuurlijk kan dit toeval zijn wordt gedacht. Ik heb aansluitend nog van vrienden 2 huizen mogen fotograferen om deze in de verkoop te zetten, resultaat binnen 3 weken beide verkocht!! Gewoon via JAAP.NL

Ik ben daarom echt van mening dat een woningfotograaf uw woning optimaal in beeld kan brengen. Beter dan de makelaar (met alle respect) die met zijn camera op de automatische stand en zonder verdere fotokennis het beeld gaat schetsen. Emile Verhijden…. uw vastgoed fotograaf.

IK BEN WERKZAAM VOOR 3 MAKELAARS IN DE REGIO

 

Ook voor DRONE-fotografie aan het goede adres

 

Woningfotografie bedank tekst van een tevreden klant

Voorbeeld woonhuisfotografie / vastgoed fotografie

Hier nog een voorbeeld, ditmaal een woning in Sittard. Deze woning gaat de verkoop in zonder makelaar. Een prachtig huis in een rustige omgeving. Prijsklasse circa 525.000 euro. Ook dit huis was binnen 3 dagen verkocht!

Voorbeeld interieurfotografie / vastgoed fotograaf

In opdracht van CARMEN KEUKENSTUDIO te Schimmert hier een voorbeeld hoe een keuken thuis vastgelegd kan worden.

Voorbeeld interieurfotografie / vastgoed fotograaf

Deze woning in Schimmert is binnen 3 weken verkocht!! Prijsklasse 350.000 euro. Weer een voorbeeld hoe mooi ook jullie woning in beeld gebracht kan worden. Deze woningfoto’s zijn door de makelaar gebruikt. Hieronder de reactie van de klant na navraag hoe alles loopt:

Het huis is al verkocht!!! Mede dankzij jouw foto’s!!!
Nogmaals bedankt voor je goede werk.
Je mag dit ook op je website zetten als referentie. Ben erg tevreden 🙂

Voorbeeld woningfotografie in avonduren

TIPS voor het goed in beeld brengen van de woning

 • Zorg dat alles keurig is opgeruimd. Denk aan krantenstapels, fietsen, vuilnisbakken, shampoo-flessen…
 • Zet grote dingen even tijdelijk aan de kant. Een foto is een plat plaatje ( een 2D foto ), wij mensen zien diepte ( 3D ) het beeld moet daarom zo rustig mogelijk worden.
 • Maak het aantrekkelijk zodat de nieuwe bewoner meteen een fijn gevoel van zijn mogelijk nieuwe woning.
 • Zet een bosje bloemen op tafel!
 • Maak de kapstok leeg zodat het niet rommelig uit ziet op de foto’s
 • Zorg dat alle onkruid uit de tuin verdwenen is. Geef de nieuwe koper meteen de goede indruk en niet dat hij door bepaalde dingen ‘heen-moet-kijken’.

Als vastgoed fotograaf help ik en denk mee om eventuele voorwerpen tijdelijk even buiten beeld te zetten zodat alles nog overzichtelijker wordt

Onthou dit: de eerste indruk telt! Vastgoed fotograaf

RTL-nieuws heeft hierover een mooi artikel geplaatst: https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5193700/perfecte-funda-foto-waaom-je-nooit-een-prullenbak-op

Bekijk hieronder de DEMO video

 

woningfotograaf limburg| woningfotografie limburg | interieurfotograaf | interieurfotografie | woonhuisfotograaf | woning fotografie | woonhuis fotograaf / vastgoed fotograaf / vastgoed fotografie