VASTGOEDFOTOGRAFIE

VASTGOED

WONINGFOTOGRAFIE

VASTGOED FOTOGRAFIE

€225/ woning

 • Je krijgt tientallen bewerkte foto's aangeleverd in jouw gewenste resolutie
 • Géén lange wachttijden, foto's meestal binnen 1 of 2 dagen aangeleverd
 • Hoogte fotografie (drone) als extra mogelijk voor 75 euro. Mits toegestaan
 • Bedrijfsobjecten prijs in overleg
 • Prijs is incl. 21% BTW

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden!

Ik doe graag voor jou de woningfotografie voor zowel particulier en bedrijf in de regio Limburg! Ik ben dan ook werkzaam voor 3 makelaars in de omgeving!

Emile Verhijden

Uw woningfotograaf/vastgoed fotograaf voor de regio Limburg

Een woonhuisfotograaf is wellicht de uitkomst om jouw woning snel te verkopen!

Vastgoed fotograaf – woning fotograaf – FUNDA fotograaf

Ik begrijp dat het verkopen van een woning niet alleen gaat om de locatie, de grootte of de prijs, maar ook om het creëren van de juiste sfeer en het vastleggen van de beste eigenschappen van een woning.

Als getrainde en ervaren woningfotograaf zorg ik ervoor dat ik de unieke kenmerken van uw woning vastleg met behulp van de nieuwste technologieën en creatieve technieken. Ik werk samen met makelaars, vastgoedontwikkelaars en individuele verkopers om de beste foto’s van uw woning te maken.

Ik begrijp dat het belangrijk is om een goede eerste indruk te maken op potentiële kopers, en daarom bied ik hoogwaardige foto’s die de woning in de best mogelijke manier weergeven. Ik neem de tijd om de woning te bekijken en bespreek graag met u wat uw visie is voor de foto’s.

Met mijn passie voor fotografie en oog voor detail, garandeer ik dat uw woning in zijn beste licht wordt gepresenteerd. Kijk even rond op de  website en neem contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten.

Ik spreek uit eigen ervaring. 10 jaar geleden was het zo ver, plannen om het huis te verkopen….. In ons geval deden we het zonder makelaar, we hadden geen makelaar én ook geen haast. Als je gaat rondneuzen op de vele makelaars-sites die er zijn dan is het eerste wat je doet naar de foto’s kijken van het interieur en exterieur. De beschrijvende tekst is pas later van belang als de foto’s je aanspreken.  Resultaat; binnen 1 dag verkocht!

Ik ben daarom echt van mening dat een woningfotograaf uw woning optimaal in beeld kan brengen. Beter dan de makelaar (met alle respect) die met zijn camera op de automatische stand en zonder verdere fotokennis het beeld gaat schetsen. Emile Verhijden…. uw vastgoed fotograaf. Ook als FUNDA fotograaf in te huren.

IK BEN WERKZAAM VOOR 3 MAKELAARS IN DE REGIO

 

Ook voor DRONE-fotografie aan het goede adres

 

De reactie van een tevreden klant

Woningfotografie bedank tekst van een tevreden klant. Vastgoed fotograaf - woning fotograaf

Voorbeeld woonhuisfotografie / vastgoed fotografie / FUNDA fotografie

Hier nog een voorbeeld, ditmaal een woning in Sittard. Deze woning gaat de verkoop in zonder makelaar. Een prachtig huis in een rustige omgeving. Prijsklasse circa 525.000 euro. Ook dit huis was binnen 3 dagen verkocht!

Voorbeeld interieurfotografie / vastgoed fotograaf

In opdracht van CARMEN KEUKENSTUDIO te Schimmert hier een voorbeeld hoe een keuken thuis vastgelegd kan worden.

 

Voorbeeld interieurfotografie / vastgoed fotograaf / FUNDA fotograaf

Deze woning in Schimmert is binnen 3 weken verkocht!! Prijsklasse 350.000 euro. Weer een voorbeeld hoe mooi ook jullie woning in beeld gebracht kan worden. Deze woningfoto’s zijn door de makelaar gebruikt. Hieronder de reactie van de klant na navraag hoe alles loopt:

Het huis is al verkocht!!! Mede dankzij jouw foto’s!!!
Nogmaals bedankt voor je goede werk.
Je mag dit ook op je website zetten als referentie. Ben erg tevreden 🙂

Voorbeeld woningfotografie in avonduren

TIPS voor het goed in beeld brengen van de woning

 • Zorg dat alles keurig is opgeruimd. Denk aan krantenstapels, fietsen, vuilnisbakken, shampoo-flessen…
 • Zet grote dingen even tijdelijk aan de kant. Een foto is een plat plaatje ( een 2D foto ), wij mensen zien diepte ( 3D ) het beeld moet daarom zo rustig mogelijk worden.
 • Maak het aantrekkelijk zodat de nieuwe bewoner meteen een fijn gevoel van zijn mogelijk nieuwe woning.
 • Zet een bosje bloemen op tafel!
 • Maak de kapstok leeg zodat het niet rommelig uit ziet op de foto’s
 • Zorg dat alle onkruid uit de tuin verdwenen is. Geef de nieuwe koper meteen de goede indruk en niet dat hij door bepaalde dingen ‘heen-moet-kijken’.

Als vastgoed fotograaf help ik en denk mee om eventuele voorwerpen tijdelijk even buiten beeld te zetten zodat alles nog overzichtelijker wordt

Onthou dit: de eerste indruk telt! Vastgoed fotograaf

RTL-nieuws heeft hierover een mooi artikel geplaatst: https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5193700/perfecte-funda-foto-waaom-je-nooit-een-prullenbak-op

Bekijk hieronder de DEMO video

 

woningfotograaf limburg| woningfotografie limburg | interieurfotograaf | interieurfotografie | woonhuisfotograaf | woning fotografie | woonhuis fotograaf | vastgoed fotograaf | vastgoed fotografie | FUNDA fotograaf