DIGITAAL FOTOALBUM BESTELLEN

Hallo bruidspaar!

Jullie hebben gekozen voor een superieur digitaal album! Hoe nu verder?

Stap 1 – Vullen met foto’s

Als eerste moet bepaald worden welke foto’s er in komen. Het aantal aanbevolen foto’s in het album:

  • Album formaat 30×20 cm ( dit is het standaard gratis album ) met 20 pagina’s ( 10 sheets): Kies ongeveer 30-50 foto’s 
  • Overige album formaten met 40 pagina’s ( 20 sheets ): Kies ongeveer 50-90 foto’s
  • Overige album formaten met 50 pagina’s ( 25 sheets ): Kies ongeveer 90-120 foto’s
  • Overige album formaten met 60 pagina’s ( 30 sheets ): Kies ongeveer 120-200 foto’s

Probeer de aanbevolen aantallen te hanteren, de kracht zit hem erin dat je foto’s in ‘poster’-formaat kunt afdrukken. Met 94 foto’s ipv 90 kom ook ik wel weg hoor!

TIP: maak een mapje op je PC met de foto’s die je mooi vindt voor je album. Zodat je zelf al ziet wat bij elkaar past!

Jullie krijgen van mij een email met daarin een link die er zo ongeveer uit ziet https://lightroom.adobe.com/bla….bla….bla deze link is speciaal voor jullie in hierin bevinden zich alle foto’s die jullie ook gekregen hebben. Deze link krijgen jullie na ontvangst van de betaling van de foto’s. Je kunt makkelijk navigeren door al je foto’s, door op een foto te klikken en dan met de cursortoetsen van het toetsenbord verder te bladeren.

Vind je een foto leuk en wil je hem in het album laten verschijnen?  Druk dan op het hartje en de foto zal in het album verschijnen. Er zal nog een inlogcode nodig zijn om het hartje te kunnen selecteren. Die staat ook in de email die je krijgt. Alles geselecteerd? Stuur me dan even een email dat jullie klaar zijn, dan ga ik aan de slag.

Digitaal fotoalbum bestellen via Lightroom

Komen jullie er echt niet aan uit en willen toch extra pagina’s zodat er meer foto’s in kunnen? Dan kan dat natuurlijk!  Jullie kunnen extra spreads (lees: 1 spread = 2 pagina’s) erbij kopen. De prijzen staan in jullie prijslijst wat jullie via de email ontvangen hebben.

Stap 2 – Vormgeven

Vervolgens ga ik het album digitaal vormgeven, er wordt een ‘ongeveer datum’ afgesproken wanneer deze vormgeving gereed is.

Stap 3 – Goedkeuring

Vervolgens worden er proefprints gemaakt, dit gaat ook digitaal. Deze proefprints worden aan jullie voorgelegd ter goedkeuring! Het zou kunnen zijn dat ik een opmaak of tekst dan wel versiering erin verwerkt heb die jullie niet leuk vinden, dat moet dus gecorrigeerd worden. Dit alles wordt gedaan omdat een album toch een mooi kostbaar bezit is wat niet even snel gemaakt gaat worden, daar is het te duur voor.

Stap 4 – Bestellen

Na ontvangst betaling gaat het albums (of albums) in bestelling bij de leverancier. Volgens de leverancier kan deze levertijd 3-6 weken zijn. Dit duurt zo lang omdat het handgemaakte albums zijn.

Stap 5 – Aflevering

Dan vindt de levering plaats naar jullie via de post ( PostNL, DHL, of UPS ).

Family Pack Tip: wist je dat je voor beide ouders jullie digitaal album ook cadeau kunt geven? 2 identieke fotoalbums (incl. omslag) zoals jullie het grote origineel hebben maar dan in een kleiner formaat. Dus als jullie een rose album kiezen (geintje) dan krijgen de ouders hem ook in het rose. Kijk even in de prijslijst die jullie hebben ontvangen.

WIJZIGINGEN KUNNEN DOORGEVOERD WORDEN ZONDER VOORAF IN KENNIS TE WORDEN GESTELD