0643379633 info@verhijden.nl

OVERZICHT VAN DE MOGELIJKE FOTOCURSUSSEN

Voor beginners van jong tot oud! In kleine groepjes. Ben je al een beetje thuis in de fotografie en je wilt makkelijk de foto’s leren bewerken? Kijk dan eens bij de Lightroom cursus!

De automatische stand van je fotocamera lijkt ‘je-van-het’!, maar het resultaat is vaak teleurstellend. Onscherpe foto’s. Te donkere foto’s. Het ontbreken van dat mooie scherpte-diepte effect,  kortom foto’s waar je niet tevreden over was.

Het blijft één grote vraag : “Hoe stel ik nou mijn camera in? Welke instellingen van diafragma, sluitertijden en ISO kies je bij een bepaalde situatie?” Het lijkt 1 grote puzzel, maar je weet niet hoe de puzzel eruit moet zien!

 

Dame met fotocamera in de hand
Je kunt door door trial en error en veel experimenteren zeggen dat je je camera begrijpt en weet welke instellingen nodig hebt. Maar hierdoor heb je dus heel veel mislukte foto’s gemaakt en mooie momenten gemist. Zonde!

Het kiezen van de juiste instellingen is namelijk eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Maar je hebt wel even wat eenvoudige handvaten nodig. Schrijf je daarom in voor de fotografie cursus! En je zult zien dat het spelenderwijs anders kan, met zeer kleine groepjes of een prive cursus. En de camera gaat echt niet meer op de automatische stand.

Cursus aanbod

Google reviews

Klik hier voor het lezen van alle Google reviews!

Emile Verhijden Fotografie -Fotograaf Limburg IconEmile Verhijden Fotografie -Fotograaf Limburg

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 71 reviews

 • Avatar SRCW Pijls ★★★★★ 2 weken geleden
  Emile heeft een prachtige foto reportage gemaakt van de 50 jarige bruiloft van m´n ouders. Hij is een super relaxte persoon waarbij alles kan, dat merk je al meteen in de voorbespreking. Op de dag zelf is hij aanwezig op een relaxte manier … More en weet iedereen uit te nodigen een mooi kiekje te maken. Door zijn spontane optreden krijgt hij hele mooie momenten vastgelegd. Wooow, echt super shots en dan ook nog een hele mooie video als samenvatting, we blijven kijken. Emile, blijf gezond, we boeken je ook graag alvast voor onze eigen gouden bruiloft. Cindy & Walter
 • Avatar pompcarly ★★★★★ een maand geleden
  Wow eindelijk begrijp ik meer van die abracadabra van alle camera instellingen! Een echte aanrader, als je gaat beginnen met fotografie met een spiegelreflexcamera. In Jip en Janneke taal uitgelegd en 1 op 1 aandacht voor al je vragen . … More Erg waardevol ; en na deze leerzame leuke cursus ; oefenen maar!!!
 • Avatar Chantal Geelen ★★★★★ een maand geleden
  Goede cursus gegeven met humor. Aanrader!
 • Avatar Chris S. ★★★★ 4 maanden geleden
  Deel 1 van de fotografiecursus gehad. Zeer goede uitleg op een prettige manier
 • Avatar Naomi 045X ★★★★★ een maand geleden
  Goede en duidelijke uitleg 🙂
 • Avatar Roger Hansen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Heb de tweedaagse cursus gevolgd.
  Een echte aanrader.
  Emile helpt je op een humorvolle en begrijpelijke manier,wegwijs in de wereld van de fotografie.
  Voor mij is het diafragma op 4,5 en draaien met die iso!!!!.
  Emile bedankt.
  Gr Roger
  … More
 • Avatar Nando Katoele ★★★★★ 4 maanden geleden
  Top fotograaf!
 • Avatar Kina Sormani ★★★★★ 9 maanden geleden
  Super fijne cursus! Echt een aanrader!!
  Dankjewel Emile 😊
 • Avatar Ingrid Hogewoning ★★★★★ een jaar geleden
  Je krijgt goede info, gebracht op n toegankelijke enthousiaste manier. Aanrader
 • Avatar Kirdy Schoenmaekers ★★★★★ een jaar geleden
  Omdat ik een beginner ben op het gebied van digitale fotografie heb ik een eendaagse beginnerscursus gevolgd bij Emile. Emile heeft mij op een eenvoudige maar duidelijke manier wegwijs gemaakt in mijn camera. De cursus was erg leerzaam … More en ik weet nu hoe ik met mijn eigen camera overweg kan. Ik zou Emile dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een fotocursus.
 • Avatar Luc van der Sterren ★★★★★ een jaar geleden
  2-daagse privécursus fotografie
  Op een heldere en humorvolle manier brengt Emile je de basisprincipes van fotografie bij.
  Het voordeel van de 2-daagse cursus is dat je het geleerde in de praktijk kunt brengen en, een aantal weken later,
  … More de ervaringen en punten waar je tegenaan loopt kunt bespreken.
  Emile bedankt! Ik ben, met plezier en succes, aan het ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO waarde. En af en toe de +/- knop 😉
 • Avatar Quint Kersten ★★★★★ een jaar geleden
  Emile heeft op onze trouwdag geweldig mooie foto's gemaakt. Hier zullen wij voor altijd plezier aan beleven.
 • Avatar Arno ★★★★★ een jaar geleden
  Perfecte cursus gehad, specifiek voor mijn systeem camera van Sony! Bedankt Emile
 • Avatar Elisa Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Mocht je op zoek zijn naar een goede fotocursus, zou ik absoluut de tweedaagse cursus bij Emile aanraden! Hij brengt het heel leuk én op een manier zodat je het niet meer vergeet.
  Bedankt Emile!
 • Avatar Liesje Ummels ★★★★★ 2 jaar geleden
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Roy Pilon ★★★★★ 2 jaar geleden
  Al een tijdje was ik in het bezit van een spiegelreflex camera, maar echt tevreden over mijn foto's was ik niet. Ze waren onscherp, hadden de verkeerde focus of waren te donker. De vele knopjes op mijn toestel kreeg ik niet onder controle. … More
  Voor mijn verjaardag kreeg ik de 2 daagse cursus bij Emile aangeboden. Vol verwachting ging ik er heen. Met enthousiasme en passie vertelt Emile over fotografie. De cursus legt een goede basis om fotografie te begrijpen en een foto naar wens te kunnen maken. De inhoud is logisch opgebouwd en voor elke leek goed te begrijpen. Praktische oefeningen maken een en ander meteen duidelijk.
  De 2e cursusdag beveel ik iedereen aan omdat je na de eerste dag de tijd hebt om met het geleerde te experimenteren. Op de tweede dag kun je je ervaringen delen en vragen stellen.
  => Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!
 • Een Google-gebruiker ★★★★★ 2 jaar geleden
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Paxxie Blue ★★★★★ 2 jaar geleden
  Aanrader! Een fotografie cursus die precies de juiste snaar raakt.
 • Avatar Jean Augenbroe ★★★★★ 2 jaar geleden
  Geweldige uitleg van Emile gekregen op een plezierige en duidelijke manier. Zeker een toegevoegde waarde voor toekomstige foto's.
 • Avatar Joyce Hendrikx - Tholen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Emile was 19 juli j.l de fotograaf op onze bruiloft.
  Een zeer geduldige man, die vrij onzichtbaar aan het werk gaat. Wij kwamen er naderhand pas achter dat van sommige momenten een foto was gemaakt!
  Emile heeft er iets heel moois van
  … More gemaakt, we zijn meer dan tevreden en zullen door middel van onze prachtige fotoreportage nog lang kunnen nagenieten van onze mooie dag.
  Emile, je bent een echte vakman en we hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen!
  Keep up the good work!