Hier een overzicht van de mogelijke foto cursussen

Klik op de foto voor alle details van de cursus! Voor beginners van jong tot oud! In kleine groepjes. Ben je al een beetje thuis in de fotografie en je wilt makkelijk de foto's leren bewerken? Kijk dan eens bij de Lightroom cursus!

Klik op een foto voor gedetailleerde cursus informatie

De automatische stand van je fotocamera lijkt ‘je-van-het’!, maar het resultaat is vaak teleurstellend. Onscherpe foto’s. Te donkere foto’s. Het ontbreken van dat mooie scherpte-diepte effect,  kortom foto’s waar je niet tevreden over was.

Het blijft één grote vraag : “Hoe stel ik nou mijn camera in? Welke instellingen van diafragma, sluitertijden en ISO kies je bij een bepaalde situatie?” Het lijkt 1 grote puzzel, maar je weet niet hoe de puzzel eruit moet zien!

Je kunt door door trial en error en veel experimenteren zeggen dat je je camera begrijpt en weet welke instellingen nodig hebt. Maar hierdoor heb je dus heel veel mislukte foto’s gemaakt en mooie momenten gemist. Zonde!

Het kiezen van de juiste instellingen is namelijk eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Maar je hebt wel even wat eenvoudige handvaten nodig. Schrijf je daarom in voor de fotografie cursus! En je zult zien dat het spelenderwijs anders kan, met zeer kleine groepjes of een prive cursus. En de camera gaat echt niet meer op de automatische stand.

Neem gerust contact op! Vragen staat vrij!

Heb je een vraag over deze foto cursus/ fotografie cursus? Laat me maar iets weten….. 06-43379633   of   info@verhijden.nl