0643379633 info@verhijden.nl

Cursus Lightroom voor beginners

In deze prive cursus (dus geen groepjes, tenzij je dat zelf wilt)  maximale aandacht om het fantastische programma Lightroom leren begrijpen! Is fotografie je hobby en je wilt meer uit jouw foto’s halen? Dan is Lightroom zeker iets voor jou! Lightroom stelt je in staat om op een heel eenvoudige manier foto’s te bewerken, dit in tegenstelling tot Adobe Photoshop wat erg complex en onoverzichtelijk kan zijn. Schrijf je nu in voor de “Cursus Lightroom van Adobe”!

Emile Verhijden

Cursus Lightroom. Foto’s leren bewerken voor beginners met Adobe Lightroom

Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto bewerken eenvoudig is, is het super om foto’s nog meer power te geven! Een goede foto maken is niet alleen op een knopje drukken. Iedere professionele fotograaf zal een foto net iets extra’s geven. Soms een minimale bewerking, soms het wegtoveren van storende elementen in je foto of het bijstellen van de kleuren of schaduw partijen. Kortom een heel scala aan mogelijkheden wat je foto’s net iets extra’s kunnen geven en waarmee je vrienden en familie lekker kunt verbazen! Een cursus Lightroom is dan iets voor jou!

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je dan in!

Voor wie?

Cursus Lightroom

Cursus Lightroom

Deze cursus is bedoeld voor (en gericht op) mensen die graag fotograferen, maar nog meer resultaat willen krijgen van hun gemaakte foto’s. Je hoeft absoluut geen pro te zijn, als je fotograferen leuk vind dan zit je al op de juiste plek! Je leert tenslotte hier meer uit je foto’s te halen!

Hoe vaak?

Deze prive cursus Lightroom wordt gegeven in 1 dagdeel (ook ’s avonds) van circa 4 uur. Omdat het een prive cursus is krijg je maximale aandacht!

Mee doen?

Locatie:  Dorpsstraat 134 te Bingelrade (ligt bij Sittard en Brunssum) . Bel even dan maken we samen een afspraak wanneer het jou uitkomt of vul het inschrijfformulier in. Kosten prive cursus Lightroom 195 euro. 06 – 433 79 633, Emile Verhijden

Het programma ‘Cursus Lightroom’

 • Uitleg van alle 7 aanwezige modules binnen Lightroom
 • Zwaar accent op uitleg van de BIBLIOTHEEK- en de ONTWIKKEL MODULE
 • Uitvoerige uitleg van de bibliotheek functionaliteit binnen Lightroom
 • Uitvoerige uitleg van het verder ontwikkelen/mooier maken van je foto’s.
 • Veel tips en trucs van een fotograaf!
 • Na deze cursus ben je in staat om echt mooiere foto’s te creëren en leveren.

Lightroom downloaden

Wil je de 30-dagen proefversie Lightroom nu al downloaden en gebruiken, kies dan hieronder de Windows of Mac OSX versie. ( Als het je goed bevalt kun je door middel van een serienummer deze versie definitief van jou maken ).

Wordt deze Lightroom cursus vergoed-, of kom je namens een bedrijf? 

Wordt deze Lightroom cursus  vergoed door je bedrijf? Of kom je namens een bedrijf?  Dan zijn de kosten 235 euro excl. 21% BTW. Dit omdat er dan andere belangen gelden en vanwege de extra administratieve handelingen en betalingsregelingen die vaak gehanteerd worden.

Wil je dat ik naar de (bedrijfs) locatie kom dan kost dan 75 euro excl. BTW

Cursus Lightroom Limburg 

Emile Verhijden Fotografie -Fotograaf Limburg IconEmile Verhijden Fotografie -Fotograaf Limburg

Dorpsstraat 134, Bingelrade

4,9 70 reviews

 • Avatar pompcarly ★★★★★ 3 weken geleden
  Wow eindelijk begrijp ik meer van die abracadabra van alle camera instellingen! Een echte aanrader, als je gaat beginnen met fotografie met een spiegelreflexcamera. In Jip en Janneke taal uitgelegd en 1 op 1 aandacht voor al je vragen . … More Erg waardevol ; en na deze leerzame leuke cursus ; oefenen maar!!!
 • Avatar Chantal Geelen ★★★★★ 2 weken geleden
  Goede cursus gegeven met humor. Aanrader!
 • Avatar Chris S. ★★★★ 3 maanden geleden
  Deel 1 van de fotografiecursus gehad. Zeer goede uitleg op een prettige manier
 • Avatar Naomi 045X ★★★★★ in de afgelopen week
  Goede en duidelijke uitleg 🙂
 • Avatar Roger Hansen ★★★★★ 8 maanden geleden
  Heb de tweedaagse cursus gevolgd.
  Een echte aanrader.
  Emile helpt je op een humorvolle en begrijpelijke manier,wegwijs in de wereld van de fotografie.
  Voor mij is het diafragma op 4,5 en draaien met die iso!!!!.
  Emile bedankt.
  Gr Roger
  … More
 • Avatar Nando Katoele ★★★★★ 3 maanden geleden
  Top fotograaf!
 • Avatar Kina Sormani ★★★★★ 7 maanden geleden
  Super fijne cursus! Echt een aanrader!!
  Dankjewel Emile 😊
 • Avatar Ingrid Hogewoning ★★★★★ 11 maanden geleden
  Je krijgt goede info, gebracht op n toegankelijke enthousiaste manier. Aanrader
 • Avatar Kirdy Schoenmaekers ★★★★★ een jaar geleden
  Omdat ik een beginner ben op het gebied van digitale fotografie heb ik een eendaagse beginnerscursus gevolgd bij Emile. Emile heeft mij op een eenvoudige maar duidelijke manier wegwijs gemaakt in mijn camera. De cursus was erg leerzaam … More en ik weet nu hoe ik met mijn eigen camera overweg kan. Ik zou Emile dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een fotocursus.
 • Avatar Luc van der Sterren ★★★★★ een jaar geleden
  2-daagse privécursus fotografie
  Op een heldere en humorvolle manier brengt Emile je de basisprincipes van fotografie bij.
  Het voordeel van de 2-daagse cursus is dat je het geleerde in de praktijk kunt brengen en, een aantal weken later,
  … More de ervaringen en punten waar je tegenaan loopt kunt bespreken.
  Emile bedankt! Ik ben, met plezier en succes, aan het ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO waarde. En af en toe de +/- knop 😉
 • Avatar Quint Kersten ★★★★★ een jaar geleden
  Emile heeft op onze trouwdag geweldig mooie foto's gemaakt. Hier zullen wij voor altijd plezier aan beleven.
 • Avatar Arno ★★★★★ een jaar geleden
  Perfecte cursus gehad, specifiek voor mijn systeem camera van Sony! Bedankt Emile
 • Avatar Elisa Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Mocht je op zoek zijn naar een goede fotocursus, zou ik absoluut de tweedaagse cursus bij Emile aanraden! Hij brengt het heel leuk én op een manier zodat je het niet meer vergeet.
  Bedankt Emile!
 • Avatar Liesje Ummels ★★★★★ 2 jaar geleden
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Roy Pilon ★★★★★ 2 jaar geleden
  Al een tijdje was ik in het bezit van een spiegelreflex camera, maar echt tevreden over mijn foto's was ik niet. Ze waren onscherp, hadden de verkeerde focus of waren te donker. De vele knopjes op mijn toestel kreeg ik niet onder controle. … More
  Voor mijn verjaardag kreeg ik de 2 daagse cursus bij Emile aangeboden. Vol verwachting ging ik er heen. Met enthousiasme en passie vertelt Emile over fotografie. De cursus legt een goede basis om fotografie te begrijpen en een foto naar wens te kunnen maken. De inhoud is logisch opgebouwd en voor elke leek goed te begrijpen. Praktische oefeningen maken een en ander meteen duidelijk.
  De 2e cursusdag beveel ik iedereen aan omdat je na de eerste dag de tijd hebt om met het geleerde te experimenteren. Op de tweede dag kun je je ervaringen delen en vragen stellen.
  => Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!
 • Een Google-gebruiker ★★★★★ 2 jaar geleden
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Paxxie Blue ★★★★★ een jaar geleden
  Aanrader! Een fotografie cursus die precies de juiste snaar raakt.
 • Avatar Jean Augenbroe ★★★★★ 2 jaar geleden
  Geweldige uitleg van Emile gekregen op een plezierige en duidelijke manier. Zeker een toegevoegde waarde voor toekomstige foto's.
 • Avatar Joyce Hendrikx - Tholen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Emile was 19 juli j.l de fotograaf op onze bruiloft.
  Een zeer geduldige man, die vrij onzichtbaar aan het werk gaat. Wij kwamen er naderhand pas achter dat van sommige momenten een foto was gemaakt!
  Emile heeft er iets heel moois van
  … More gemaakt, we zijn meer dan tevreden en zullen door middel van onze prachtige fotoreportage nog lang kunnen nagenieten van onze mooie dag.
  Emile, je bent een echte vakman en we hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen!
  Keep up the good work!