ADOBE LIGHTROOM VOOR BEGINNERS

CURSUS LIGHTROOM

PRIVE CURSUS

Cursus Lightroom Classic voor beginners

FOTO’S LEREN BEWERKEN EN ORGANISEREN. In deze prive cursus (dus geen groepjes, tenzij je dat zelf wilt)  maximale aandacht om het fantastische programma Lightroom leren begrijpen! Is fotografie je hobby en je wilt meer uit jouw foto’s halen? Dan is Lightroom zeker iets voor jou! Lightroom stelt je in staat om op een heel eenvoudige manier foto’s te bewerken, dit in tegenstelling tot Adobe Photoshop wat erg complex en onoverzichtelijk kan zijn. Schrijf je nu in voor de “Cursus Lightroom van Adobe”!

Emile Verhijden

Fotograaf

ADOBE LIGHTROOM CLASSIC – PRIVE CURSUS

€195/ 4 uur

 • Prive cursus, dus maximale aandacht voor jou!
 • 2e persoon er bij voor 150 euro
 • Lightroom Classic. De naam klinkt ouderwets, maar de standaard Lightroom heeft de helft minder mogelijkheden. Dit is de meest gebruikte versie!
 • Foto's leren bewerken en organiseren!
 • Ook voor de amateur fotograaf!
 • Koffie en lekkers natuurlijk inbegrepen
 • Prijs is inclusief 21% BTW

Cursus Lightroom. Foto’s leren bewerken voor beginners met Adobe Lightroom Classic

Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto bewerken eenvoudig is, is het super om foto’s nog meer power te geven! Een goede foto maken is niet alleen op een knopje drukken. Iedere professionele fotograaf zal een foto net iets extra’s geven. Soms een minimale bewerking, soms het wegtoveren van storende elementen in je foto of het bijstellen van de kleuren of schaduw partijen. Kortom een heel scala aan mogelijkheden wat je foto’s net iets extra’s kunnen geven en waarmee je vrienden en familie lekker kunt verbazen! Een cursus Lightroom Classic is dan iets voor jou!

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je dan in!

Cursus Lightroom

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor (en gericht op) mensen die graag fotograferen, maar nog meer resultaat willen krijgen van hun gemaakte foto’s. Je hoeft absoluut geen pro te zijn, als je fotograferen leuk vind dan zit je al op de juiste plek! Je leert tenslotte hier meer uit je foto’s te halen!

Hoe vaak?

Deze prive cursus Lightroom wordt gegeven in 1 dagdeel (ook ‘s avonds) van circa 4 uur. Omdat het een prive cursus is krijg je maximale aandacht!

Mee doen?

Locatie:  Dorpsstraat 134 te Bingelrade (ligt bij Sittard en Brunssum) .Bel even dan maken we samen een afspraak wanneer het jou uitkomt of vul het inschrijfformulier in. Kosten prive cursus Lightroom 195 euro. 06 – 433 79 633, Emile Verhijden

Het programma ‘Cursus Lightroom’

 • Uitleg van alle 7 aanwezige modules binnen Lightroom
 • Zwaar accent op uitleg van de BIBLIOTHEEK- en de ONTWIKKEL MODULE
 • Uitvoerige uitleg van de bibliotheek functionaliteit binnen Lightroom
 • Uitvoerige uitleg van het verder ontwikkelen/mooier maken van je foto’s. 
 • Veel tips en trucs van een fotograaf!
 • Na deze cursus ben je in staat om echt mooiere foto’s te creëren en leveren.

Lightroom downloaden

Wil je de 30-dagen proefversie Lightroom nu al downloaden en gebruiken, kies dan hieronder de Windows of Mac OSX versie. ( Als het je goed bevalt kun je door middel van een serienummer deze versie definitief van jou maken ).

Wordt deze Lightroom cursus vergoed-, of kom je namens een bedrijf? 

Wordt deze Lightroom cursus  vergoed door je bedrijf? Of kom je namens een bedrijf?  Dan zijn de kosten 225 euro excl. 21% BTW. Dit omdat er dan andere belangen gelden en vanwege de extra administratieve handelingen en betalingsregelingen die vaak gehanteerd worden.

Wil je dat ik naar de (bedrijfs) locatie kom dan kost dan 75 euro excl. BTW

Cursus Lightroom Limburg 

Emile Verhijden Fotografie - Bruidsfotograaf Limburg IconEmile Verhijden Fotografie - Bruidsfotograaf Limburg

Dorpsstraat 134, Bingelrade

5.0 106 reviews

 • Avatar Mike Penders ★★★★★ 2 weken geleden
  Onze bruiloft is heel mooi in beeld gebracht door Emile.
  Door het bekijken van de foto's beleven mijn vrouw en ik de mooiste dag van ons leven opnieuw inclusief bijbehorende gevoelens.
  Emile zelf is een super aardige man die zeer onopvallend
  … More zijn werk doet.
  Mijn vrouw en ik hebben beide een lichaamelijke beperking, niks was te veel of raar en er werd overal rekening mee gehouden.
  Qua prijs is het zeer zeker waar voor het geld.
  Als ik 10 sterren kon geven zou ik dat doen, zo goed en fijn is Emile. 😀 😀
 • Avatar Patrick van den Burg ★★★★★ een maand geleden
  Zeer kundige fotograaf die onze bruidsreportage heeft gemaakt. Heeft oog voor detail en heeft zeer originele en ‘out of ten box’ ideeën om de mooiste foto’s met het beste resultaat te maken. Is daarom een welkome ‘gast’ op een bruiloft. … More Zeker een aanrader.
 • Avatar Jacqueline Hochstenbach ★★★★★ 2 weken geleden
  Als moeder van de bruidegom Mike en schoonmoeder van Naomi, heb ik kunnen genieten van een zeer professionele , spontane en gezellige fotograaf. Think out of the box met als resultaat een geweldige fotoreportage. Een echte aanrader voor … More een bijzondere dag.
 • Avatar Samantha Turkenburg ★★★★★ 2 maanden geleden
  We hebben zo genoten van de dag en de foto's waren echt super! Die hebben onze dag en het gevoel echt goed neergezet! Ook het filmpje met de liedjes eronder echt helemaal top!! Super lieve man laat je echt op je gemak voelen en luisterd … More goed naar wat je graag wilt hebben. Nogmaals heel erg bedankt Emile!
 • Avatar Simone Moureaux ★★★★★ 2 maanden geleden
  Emile heeft onze bruiloft gefotografeerd met een prachtig resultaat! Emile is een enthousiaste en gedreven vakman met oog voor detail en humor. Graag tot een volgende keer!
 • Avatar Isabelle Penders ★★★★★ 6 months ago
  Hele fijne cursus gehad bij Emile, waarbij ik heel veel heb mogen leren van mijn camera en van het nabewerken met Lightroom! Een echte aanrader!
 • Avatar Nicole Pelzer ★★★★★ a year ago
  Emile maakt prachtige foto’s en is ook heel relaxed waardoor het samenwerken super verloopt. Hij maakt foto’s van mijn te verkopen huizen (Leev Makelaardij) en wat reclame kiekjes tussendoor. Ik kan hem alleen maar aanbevelen!
 • Avatar Paul Monod de Froideville ★★★★★ 5 months ago
  Heb vanmorgen genoten van de ontdekkingstocht samen met Emile door Lightroom. Zal bij mijn worsteling door alle mogelijkheden nog vaak aan hem terugdenken.
 • Avatar Ton, Miranda Bouwens ★★★★★ 3 months ago
  Superleuk en leerzaam voor de startende fotograaf.
  Goeie tekst en uitleg van Emile. Bedankt
 • Avatar Ingrid Spijker ★★★★★ 4 months ago
  nuttige informatie/tips over het gebruik van mijn camera op een prettige en begrijpelijke manier. Nodigt uit om lekker te experimenteren met het maken van foto's.
 • Avatar Vera Helwegen ★★★★★ 10 months ago
  Emile is een goede en leuke fotograaf! Hij heeft prachtige foto’s gemaakt, doordat hij onopvallend aanwezig is zijn het hele spontane foto’s. Tevens komt Emile ook de gemaakte afspraken na en denkt, waar nodig, mee in het proces.
 • Avatar Eefje Van Den Bercken ★★★★★ a year ago
  Wij zijn blij dat Emile onze trouwfoto's gemaakt heeft! Er zijn meerdere redenen waarom we Emile zouden aanbevelen:
  - Uiteraard omdat de foto's mooi gelukt zijn;
  - Hij reageert snel op vragen;
  - De foto's waren niet allemaal
  … More 'standaard', de geposeerde foto's ogen toch heel speels, en wat hij heel mooi gedaan heeft, is echt de momenten vastgelegd, dus niet alleen maar geposeerde foto's maar ook mooie spontane foto's van de ceremonie en dergelijke;
  - Hij is fijn op de achtergrond aanwezig. Ook de momenten waar je er bewust voor kiest om even niet met teveel mensen te zijn (bijvoorbeeld even een momentje alleen tussen vader en bruid) heeft hij hele mooie foto's gemaakt zonder dat we echt doorhadden dat hij wel in de kamer aanwezig was;
  - Hij speelde in op onze wensen.
  - Hij heeft naast mooie foto's van ons en de gasten ook de details mee gefotografeerd (zoals het eten, de bedankjes voor de gasten etc, de dingen die je over 50 jaar niet vergeten wil zijn)
  Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto's, Emile!
 • Avatar Rene Nacken ★★★★★ a year ago
  Geweldige ervaring met Emile, hij was door de dag geheel onopvallend aan het werk waardoor de hele dag heel spontaan oogt op de foto's. Ook goede tips over een locatie voor de shoot.
  Komt afspraken super goed na en levert echt top
  … More werk!
 • Avatar Petra Linders ★★★★★ 11 months ago
  Fotograferen is een vak apart. Met alleen een leuke camera kom je er niet. Uit frustratie de camera in de figuurlijke hoek gegooid en mijn plezier verloren. Tot ik de twee daagse cursus cadeau kreeg. In Jip en Janneke taal uitleg krijgen … More zodat kwartjes vallen en dan oefenen. Mijn liefde voor fotografie is weer terug gekomen. En dan de tweede dag extra uitleg en samen de gemaakte foto’s bekijken en bespreken. Alle tijd om vragen te stellen en de nodige tips te krijgen. Ik raad dit iedereen aan die meer uit de camera wil halen!
 • Avatar Tanja Buter ★★★★★ a year ago
  Waaraan herken je een top-fotograaf? Wat ons betreft aan (1) foto’s die je direct terugbrengen naar het gevoel van de dag; (2) foto’s waarvan je niet hebt doorgehad dat ze gemaakt zijn; (3) foto’s die ons gevoel van liefde, vrolijkheid, … More spanning, geluk laten zien; (4) foto’s waarbij wij alle twee roepen “oh, kijk dan hoe mooi!”, “Wow, wat prachtig”, “Ongelofelijk” en (5) foto’s waar we intens gelukkig door zijn. En dat is wat Emile heeft gedaan. Daarom een dikke MERCI en 5+ sterren!
 • Avatar Dana Quaden ★★★★★ a year ago
  Hele fijne en gezellige fotograaf! Emile heeft op onze bruiloft alle momenten prachtig vast weten te leggen. Dankzij de mooie fotoreportage beleven we onze dag steeds opnieuw en kunnen we nog lang nagenieten van deze schitterende dag!
 • Avatar Jasmin Schmidt ★★★★★ a year ago
  Op het laatste nippertje nog een nieuwe
  Fotograaf moeten zoeken.
  Gelukkig had Emile nog een plekje voor
  Onze trouwdag. Met een kopje koffie en een
  Leuk gesprek gehad te hebben was
  Het voor ons was duidelijk dat Emile
  Een topper is.
  Gisteren
  … More de foto’s gekregen en ze zijn prachtig. Met een leuke foto video hebben we genoten van de foto’s .
  Stuk voor stuk mooi . Op de dag zelf zei iedereen wat een ontzettend leuke man het is. Wij beamen dit zeer.
  We staan al te popelen om het mooie album te ontvangen.
  Nogmaals bedankt Emile .
  Groetjes Jasmin en Daan
 • Avatar sabrina dreessen ★★★★★ a year ago
  De tekst die ik de ochtend na ons huwelijk aan Emile heb verstuurd. Een top fotograaf. Wat zelfs de meest camera schuwe mensen mooi en met een goed gevoel op de foto’s krijgt.
  Ik weet dat we elkaar nog snel gaan zien. Maar wilde het ook
  … More even via deze weg doen. Nu het nog vers in mijn geheugen zit 😅.
  Ik wil je heel erg bedanken voor gisteren. Het was een super mooie dag. En zeker ook omdat jij erbij was voor de foto’s. Dit had ik nooit durven dromen dat ik zo’n fotograaf zou leren kennen. Ik ga ook iedereen wat een fotograaf nodig heeft jou naam doorgeven. Het was even super. Zelfs mijn man vond het een prettige ervaring. Terwijl juist hij ertegen op zag.
 • Avatar Marco Houben ★★★★★ a year ago
  Emile geeft op een leuke manier heldere uitleg over praktisch fotograferen; hij legt een solide basis en daarna kun je zelf aan de slag.
 • Avatar Tessa Mostert ★★★★★ a year ago
  Super fijne fotograaf die hele mooie foto's maakt, wij zijn enorm tevreden over het resultaat en zou hem bij iedereen aanraden.
 • Avatar simone klerks ★★★★★ a year ago
  Enthousiaste fotograaf met originele ideeën. Neemt de tijd voor je tijdens het introductiegesprek voor je bruiloft en ook tussendoor en erna kun je hem gemakkelijk bereiken voor vragen of aanmerkingen.
 • Avatar E.H.L. VERBEEK ★★★★★ a year ago
  Maakt prachtige foto's. Zeer tevreden over het resultaat
 • Avatar Wendy Staaks ★★★★★ a year ago
  Fotografie super uitgelegd. De basis makkelijk uitgelegd. Super vriendelijk en gastvrij ontvangen. Aanrader!
 • Avatar Ilse Rousseau ★★★★★ a year ago
  Erg leuke workshop, op een duidelijke manier uitgelegd.
 • Avatar SRCW Pijls ★★★★★ a year ago
  Emile heeft een prachtige foto reportage gemaakt van de 50 jarige bruiloft van m´n ouders. Hij is een super relaxte persoon waarbij alles kan, dat merk je al meteen in de voorbespreking. Op de dag zelf is hij aanwezig op een relaxte manier … More en weet iedereen uit te nodigen een mooi kiekje te maken. Door zijn spontane optreden krijgt hij hele mooie momenten vastgelegd. Wooow, echt super shots en dan ook nog een hele mooie video als samenvatting, we blijven kijken. Emile, blijf gezond, we boeken je ook graag alvast voor onze eigen gouden bruiloft. Cindy & Walter
 • Avatar Selma Vlierman ★★★★★ a year ago
  Super aanrader voor een fotografie cursus!
 • Avatar pompcarly ★★★★★ 2 years ago
  Wow eindelijk begrijp ik meer van die abracadabra van alle camera instellingen! Een echte aanrader, als je gaat beginnen met fotografie met een spiegelreflexcamera. In Jip en Janneke taal uitgelegd en 1 op 1 aandacht voor al je vragen . … More Erg waardevol ; en na deze leerzame leuke cursus ; oefenen maar!!!
 • Avatar Chantal Geelen ★★★★★ 2 years ago
  Goede cursus gegeven met humor. Aanrader!
 • Avatar Chris S. ★★★★ 2 years ago
  Deel 1 van de fotografiecursus gehad. Zeer goede uitleg op een prettige manier
 • Avatar Naomi 045X ★★★★★ a year ago
  Goede en duidelijke uitleg 🙂
 • Avatar Roger Hansen ★★★★★ 3 years ago
  Heb de tweedaagse cursus gevolgd.
  Een echte aanrader.
  Emile helpt je op een humorvolle en begrijpelijke manier,wegwijs in de wereld van de fotografie.
  Voor mij is het diafragma op 4,5 en draaien met die iso!!!!.
  Emile bedankt.
  Gr Roger
  … More
 • Avatar Nando Katoele ★★★★★ 2 years ago
  Top fotograaf!
 • Avatar Kina Sormani ★★★★★ 3 years ago
  Super fijne cursus! Echt een aanrader!!
  Dankjewel Emile 😊
 • Avatar Ingrid Hogewoning ★★★★★ 3 years ago
  Je krijgt goede info, gebracht op n toegankelijke enthousiaste manier. Aanrader
 • Avatar Kirdy Schoenmaekers ★★★★★ 3 years ago
  Omdat ik een beginner ben op het gebied van digitale fotografie heb ik een eendaagse beginnerscursus gevolgd bij Emile. Emile heeft mij op een eenvoudige maar duidelijke manier wegwijs gemaakt in mijn camera. De cursus was erg leerzaam … More en ik weet nu hoe ik met mijn eigen camera overweg kan. Ik zou Emile dan ook zeker aanraden als u op zoek bent naar een fotocursus.
 • Avatar Luc van der Sterren ★★★★★ 3 years ago
  2-daagse privécursus fotografie
  Op een heldere en humorvolle manier brengt Emile je de basisprincipes van fotografie bij.
  Het voordeel van de 2-daagse cursus is dat je het geleerde in de praktijk kunt brengen en, een aantal weken later,
  … More de ervaringen en punten waar je tegenaan loopt kunt bespreken.
  Emile bedankt! Ik ben, met plezier en succes, aan het ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO waarde. En af en toe de +/- knop 😉
 • Avatar Quint Kersten ★★★★★ 3 years ago
  Emile heeft op onze trouwdag geweldig mooie foto's gemaakt. Hier zullen wij voor altijd plezier aan beleven.
 • Avatar Arno ★★★★★ 3 years ago
  Perfecte cursus gehad, specifiek voor mijn systeem camera van Sony! Bedankt Emile
 • Avatar Elisa Ruiter ★★★★★ 4 years ago
  Mocht je op zoek zijn naar een goede fotocursus, zou ik absoluut de tweedaagse cursus bij Emile aanraden! Hij brengt het heel leuk én op een manier zodat je het niet meer vergeet.
  Bedankt Emile!
 • Avatar Liesje Ummels ★★★★★ 4 years ago
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Roy Pilon ★★★★★ 4 years ago
  Al een tijdje was ik in het bezit van een spiegelreflex camera, maar echt tevreden over mijn foto's was ik niet. Ze waren onscherp, hadden de verkeerde focus of waren te donker. De vele knopjes op mijn toestel kreeg ik niet onder controle. … More
  Voor mijn verjaardag kreeg ik de 2 daagse cursus bij Emile aangeboden. Vol verwachting ging ik er heen. Met enthousiasme en passie vertelt Emile over fotografie. De cursus legt een goede basis om fotografie te begrijpen en een foto naar wens te kunnen maken. De inhoud is logisch opgebouwd en voor elke leek goed te begrijpen. Praktische oefeningen maken een en ander meteen duidelijk.
  De 2e cursusdag beveel ik iedereen aan omdat je na de eerste dag de tijd hebt om met het geleerde te experimenteren. Op de tweede dag kun je je ervaringen delen en vragen stellen.
  => Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!
 • Een Google-gebruiker ★★★★★ 4 years ago
  Cursus fotografie gevolgd en deze was super. Hij brengt het enthousiast en met humor en vooral zo dat de materie te begrijpen is. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet voor de 2 daagse cursus gekozen heb. Dan wordt er dieper op ingegaan … More met meer voorbeelden en oefeningen. Dat had ik toch nodig gehad.
  Maar verder echt super.
 • Avatar Paxxie Blue ★★★★★ 4 years ago
  Aanrader! Een fotografie cursus die precies de juiste snaar raakt.
 • Avatar Jean Augenbroe ★★★★★ 4 years ago
  Geweldige uitleg van Emile gekregen op een plezierige en duidelijke manier. Zeker een toegevoegde waarde voor toekomstige foto's.
 • Avatar Joyce Hendrikx - Tholen ★★★★★ 4 years ago
  Emile was 19 juli j.l de fotograaf op onze bruiloft.
  Een zeer geduldige man, die vrij onzichtbaar aan het werk gaat. Wij kwamen er naderhand pas achter dat van sommige momenten een foto was gemaakt!
  Emile heeft er iets heel moois van
  … More gemaakt, we zijn meer dan tevreden en zullen door middel van onze prachtige fotoreportage nog lang kunnen nagenieten van onze mooie dag.
  Emile, je bent een echte vakman en we hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen!
  Keep up the good work!