fbpx
Hier zien jullie Emile Verhijden bruidsfotograaf Limburg in actie bij Kasteel Elsloo

Bruidsfotograaf Kasteel Elsloo

We begonnen de morgen met een bewolkte dag. De stemming voor het bruidspaar zat er echter goed in, dus nadat de de bruid opgehaald werd door de Opel oldtimer auto zijn we vertrokken richting het kasteel. En fijne locatie om te trouwen en natuurlijk ook om prachtige plaatjes te maken. Hieronder zien jullie maar enkele foto’s van de vele die het bruidspaar heeft gekregen. Ook als fotograaf heb ik mogen genieten van dit mooie stel. Het was een fijne dag met leuke mensen om me heen! Proficiat!!!!

Reactie bruidspaar

We hebben de foto’s bekeken en zijn er ontzettend blij mee 🙂 Het zijn prachtige herinneringen aan onze trouwdag. Nogmaals bedankt!

Kasteel Elsloo is een fijne locatie om trouwfoto’s te maken. Je hebt er heel veel mogelijkheden. De brug bij binnenkomst, de prachtige visvijver omgeven door mooie grote bomen, een hoge heuvel, en mooie tuin met waterrad. Als trouwfotograaf kan je hier dus ruim kiezen uit mooie plekjes voor jullie trouwdag. De foto’s hierboven tonen slechts een klein gedeelte van wat jullie werkelijk krijgen, namelijk 300-550 foto’s op hoogste kwaliteit, zonder watermerk. En uiteraard ook een mooie trouwvideo van alle jullie foto’s met muziek erbij. Heb je het ‘A Beautiful Day’ programma van 8 uur of langer dan krijgen jullie ook nog een groot canvasdoek er gratis bij en bij het 12-uurs ‘All Around The Clock’ programma krijgen jullie behalve het canvasdoek ook nog gratis 2 ouderalbums erbij. Het complete prijsoverzicht kunnen jullie hier vinden.

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

 

Bruidsfotograaf Elsloo | Trouwfotograaf Elsloo | Fotograaf Elsloo