fbpx

TROUWFOTOGRAAF ROERMOND

Als ‘Trouwfotograaf Roermond’ mocht ik deze mooie trouwreportage van Jeffrie en Monique mogen vastleggen. We zijn op twee locaties geweest ten eerste bij Kasteel Horn. Dit is perfecte locatie voor een fotoshoot met zeer veel mogelijkheden. Oneindig veel plekjes waar je met een prachtig bruidspaar zoals Jeffrie en Monique mag werken, van een lange laan, tot vijver met brug en natuurlijk niet te vergeten het prachtige kasteel. Hun lieve zoon is ook meegenomen zodat we die tijdens de fotoshoot konden betrekken in deze prachtige bruidsserie.

Na de fotoshoot bij Kasteel Horn gingen we verder naar Sunset Lounge bij Roermond aan de Maas. In een kleine intieme setting werd hier het wettelijk huwelijk voltrokken. Uiteraard werd ook nog even de kans gegrepen om foto’s te maken bij het water. Het prachtige resultaat mag er zijn. Het was een heerlijke dag om bij dit fijne stel te mogen zijn. Ik heb genoten en dat zie je ook wel in de foto’s terug. Kijk en geniet!

Je ziet hier materiaal waar ik werk als trouwfotograaf Roermond. Hebben jullie ook interesse in een mooie fotoshoot? Neem dan even contact op en we drinken samen met een kopje koffie!

trouwfotograaf Roermond | bruidsfotograaf Roermond | trouwfotografie Roermond | bruidsfotografie Roermond