Emile Verhijden presenteert hier als bruidsfotograaf Limburg een mooie trouwreportage bij Winselerhof Landgraaf.

Trouwfotograaf Limburg

Nina en Guido gaan trouwen… jazeker! Al geruime tijd van te voren had Nina me gevraagd om foto’s te maken op deze bijzondere locatie in het Limburgse land. Dit geldt voor ieder beginnend bruidspaar, boek op tijd de belangrijke dingen van jullie mooie dag! Nina heeft daarbij ook nog de bijzondere band met deze locatie omdat het haar werklocatie is. Zelf ben ik als fotograaf, maar ook bij prive gelegenheden, graag op deze plek waar rust en lekker eten hoog in het vaandel staat. De Winselerhof is dus heel bekend terrein voor me!

De start

De ochtend werd gestart waarbij iedere dame zich als een prinses zal voelen; de HairVisit kapper verzorgt het mooie kapsel, de visagiste ‘Visagie Marlou‘ zorgt voor het mooie uiterlijk, de bruidsmeisjes worden voorbereid voor het lopen over de rode loper, corsages worden aangebracht, het gospelkoor zingt uit volle borst de eerste vrolijke noten, de keuken verspreid een heerlijk geur van de voorbereidingen van het aanstaande diner en toast …. kortom een hele bedrijvigheid. Alles tot in de puntjes geregeld! En mijn vrouw Sylvia mocht ook mee en heeft een handje bijgedragen aan de verzorging van de bruid.

Dan is het moment aangebroken, Guido komt aanrijden in een old-timer legerauto. Geheel in stijl en tenue wat een weerspiegeling is van zijn dagelijkse bezigheden als militair! Vader begeleid Nina over de rode loper en het wettelijk huwelijk kan plaatsvinden in een grote romantische witte tent. Tijdens de ceremonie verzorgde een gospelkoor de passende muziek.

Daarna was het tijd voor de felicaties en de toast. Na het innerlijke goed verzorgd te hebben zijn we gestart met de fotoshoot. Ondanks dat het voor Nina heel bekend terrein is wil het bruidspaar toch hier ook de foto’s maken. En wat voor foto’s! Kijk maar eens naar onderstaand materiaal!! Samen met mijn vrouw Sylvia zijn we ook nog uitgenodigd om het verdere feest met het heerlijk eten en een Italiaanse band bij te wonen. In de late uurtjes neemt DJ Gulpers PRO het over.

Je ziet hier maar een kleine selectie. Gaan jullie ook trouwen? Dan krijg je ca. 300-550 foto’s op hoogste kwaliteit..! Inclusief een foto-video met muziek. Wil je weten wat de tarieven zijn voor een mooie trouwreportage, klik dan hier!

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

EMILE VERHIJDEN FOTOGRAFIE…. PAKT JOUW MOMENT!

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Bruidsfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Landgraaf  | Fotograaf Landgraaf