Hier zien jullie enkele foto’s van de fotoshoot van Nathalie en Cees!

Bruidsfotograaf Maastricht bij het Basin

De eerste ontmoeting tussen Nathalie en Cees vond plaats bij de Bruidsbeurs Kasteel Limbricht. Er was meteen een klik en een afspraak gemaakt om eens samen met een kopje koffie het programma en wensen door te spreken. Ze hadden zelf de wens om in Maastricht in de buurt van het Basin foto’s te maken op de plek waar veel graffiti te vinden was. Als bruidsfotograaf maak ik altijd graag een klein wandelingetje met het bruidspaar zodat er lekker veel variatie in te foto’s terug te vinden is. Het resultaat is enorm veel kleurrijke plaatjes.

Via een kleine tussenstop stapte we in de oude Volkswagen bus en vervolgden onze weg naar de Feestgrot van Valkenburg. Hier vond het wettelijk huwelijk plaats en aansluitend ook het gezellige feest.

 

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.