Om goede foto’s te kunnen maken, die helemaal bij jullie passen, leer ik jullie graag een beetje kennen. We bespreken samen hoe we het gaan doen, de locatie of jullie een fotoboek of album willen etc. Laat de mooiste dag van jullie leven op de mooiste manier vastleggen! Ik doe dit door heel veel spontane en ongedwongen foto’s te maken op jullie trouwdag!

Samen

Jullie dag is een heel bijzondere dag, het behoort tot een van de mooiste van jullie leven. Ik ga op een onzichtbare manier jullie dag vastleggen. Heerlijk spontaan en ongedwongen. Vanaf het moment dat ik mag starten tot aan de afsluiting zal het de dag van jullie leven zijn. Zonder dat daar een lastige huwelijksfotograaf alles in scene probeert te zetten en daarmee ook jullie dag gaat bepalen. Alle mooie momenten zullen zeker op de gevoelige plaat worden vastgelegd, zodat jullie na afloop een heel compleet beeld hebben wat er die dag allemaal is gebeurd.

Emile Verhijden fotografie, pakt jouw moment…..!

Ik pak graag jullie moment! Alle spannende, grappige, zenuwachtige en gekke momenten zijn voor jullie én voor de fotograaf. Een van de belangrijke zaken is dan ook de klik met de fotograaf. Leuke plaatjes maken is zeker een essentieel onderdeel, maar samen moet die klik er ook zijn. Kom gerust een kop koffie drinken en we bespreken de mogelijkheden en de bijbehorende prijs. En dan weet je meteen of je eerste goede indruk dan ook bevestigd wordt ?.

Jullie voordelen

  • Goede afstemming: Jullie weten precies wat jullie van mij kunnen verwachten
  • Een complete verhaallijn in de foto’s van begin tot einde!
  • De prijs is aangepast op jullie wensen, dus geen achteraf verrassingen!
  • Binnen een paar weken alle foto’s in huis
  • Maak makkelijk een keuze uit de Demo- albums
  • Ook familie-albums beschikbaar voor ouders en schoonouders

Voorbeelden

Tarieven

Na een aanbetaling van 200 euro is de dag voor jullie vastgelegd. Het restantbedrag betalen jullie na de bruiloft, vlak voor het leveren van de bestelde materialen.

Overzicht van tarieven (link naar aparte pagina)

 

Bruidsfotograaf Limburg Emile Verhijden
Het is erg bijzonder om een huwelijk van heel dichtbij mee te mogen maken. Met mijn fotografie probeer ik jullie dan ook een levendige herinnering te geven aan de dag dat jullie elkaar het jawoord gaven
Emile Verhijden bruidsfotograaf Limburg