Zullen we eens bij elkaar gaan zitten om samen met een kopje koffie jullie wensen te bespreken? We bekijken dan op ons gemak naar het programma en ik kan jullie dan meteen een gepaste prijs geven. Zonder verplichtingen natuurlijk!

06-433 79 633 of info@verhijden.nl Emile Verhijden Fotografie....pakt jouw moment!

Kopje koffie bij Emile Verhijden Fotografie

Wie is Emile Verhijden?

 

Per jaar maak ik als fulltime fotograaf ongeveer 40 bruidsreportages, ben ik persfotograaf van de Gemeente Brunssum en Schinnen daarvoor maak ik regelmatig foto’s voor de krant.  En last-but-not-least ik werk ook voor makelaars in de omgeving als woningfotograaf.

Geboren en getogen in Midden-Limburg (Heel en Panheel), nu woon ik zo’n 25 jaar in Zuid-Limburg. Ik hou van bourgondische avonden met vrienden en probeer zo nu en dan een nieuw recept uit. 24Kitchen is  dan ook mijn favoriete tv-zender.

Italie is mijn favoriete plek om naar toe te gaan,  ‘s morgens heerlijk  genieten van een cappuccino en ‘s avonds een pasta ‘Frutti di Mare’ te eten met een heerlijk glas wijn.

Een gezellige sfeer is erg belangrijk en die probeer ik ook te creëren als ik fotografeer. Dan straalt het van de foto’s af. Bij iedere fotoshoot doe ik mijn uiterste best om alles eruit te halen. In combinatie met top-apparatuur kan iedereen rekenen op foto’s met een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Kom gerust eens langs en we kunnen zonder enige verplichting jullie programma en wensen doorspreken! Emile Verhijden

Full-time fotograaf