fbpx
Afspraak maken

Kopje koffie?

Bruidsfotograaf limburg – maastricht – sittard – heerlen

Zullen we eens bij elkaar gaan zitten om samen met een kopje koffie jullie wensen te bespreken?

 

Wie is Emile Verhijden?

Per jaar maak ik als fulltime beroepsfotograaf ongeveer 40 bruidsreportages en ben persfotograaf in de regio.

Ik ben nu al 10 jaar zakelijk bezig en heb dus veel ervaring! Maar los van dat ik ook fotografie curssusen geef, volg ik zelf ook regelmatig workshops om helemaal bij te blijven! 

Geboren en getogen in Midden-Limburg (Heel en Panheel), nu woon ik zo’n 25 jaar in Zuid-Limburg. Ik hou van bourgondische avonden met vrienden en probeer zo nu en dan een nieuw recept uit. 24Kitchen is  dan ook mijn favoriete tv-zender.

Italie is mijn favoriete plek om naar toe te gaan,  ‘s morgens heerlijk  genieten van een cappuccino en ‘s avonds een pasta ‘Frutti di Mare’ te eten met een heerlijk glas wijn.

Een gezellige sfeer is erg belangrijk en die probeer ik ook te creëren als ik fotografeer. Dan straalt het van de foto’s af. Bij iedere fotoshoot doe ik mijn uiterste best om alles eruit te halen. In combinatie met top-apparatuur kan iedereen rekenen op foto’s met een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Heb je een vraag? Vul dan het vragenformulier in of stuur een email naar info@verhijden.nl  bellen mag ook: 06 – 433 79 633

informatie nodig?

15 + 5 =