Kopje koffie?

Kopje koffie?

Zullen we eens bij elkaar gaan zitten om samen met een kopje koffie jullie wensen te bespreken?

 

We bekijken dan op ons gemak naar het programma en ik kan jullie dan meteen een gepaste prijs geven. Zonder verplichtingen natuurlijk!

 

06-433 79 633 of info@verhijden.nl

Emile Verhijden Fotografie....pakt jouw moment!

Wie is Emile Verhijden?

Op mijn 19e begon ik te fotograferen. De magische zwart-wit fotografie was toen nog hét ding. Ik had een Minolta camera met een naald lichtmetertje en een klein zoomlensje, waarmee ik op pad ging. Mijn films en foto’s ontwikkelde ik in mijn eigen donkere kamer.  Nu gaat alles digitaal met professionele NIKON fotoapparatuur en mijn Apple-pc.

Profielfoto Emile VerhijdenPer jaar maak ik als fulltime fotograaf ongeveer 40 bruidsreportages, ben ik bedrijfsfotograaf van de Gemeente Brunssum en Schinnen maak ik regelmatig foto’s voor de krant.  Bij Camille Oostwegel Chateau Hotels maak ik ook een breed scala aan foto’s. En last-but-not-least ik werk ook voor makelaars in de omgeving als woningfotograaf.

Geboren en getogen in Midden-Limburg (Heel en Panheel), nu woon ik zo’n 25 jaar in Zuid-Limburg. Ik hou van bourgondische avonden met vrienden en probeer zo nu en dan een nieuw recept uit. 24Kitchen is  dan ook mijn favoriete tv-zender.

Italie is mijn favoriete plek om naar toe te gaan,  ‘s morgens heerlijk  genieten van een cappuccino en ‘s avonds een pasta ‘Frutti di Mare’ te eten met een heerlijk glas wijn.

Een gezellige sfeer is erg belangrijk en die probeer ik ook te creëren als ik fotografeer. Dan straalt het van de foto’s af. Bij iedere fotoshoot doe ik mijn uiterste best om alles eruit te halen. In combinatie met top-apparatuur kan iedereen rekenen op foto’s met een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Kom gerust eens langs en we kunnen zonder enige verplichting jullie programma en wensen doorspreken! Emile Verhijden

Full-time fotograaf

Jullie krijgen sprekende spontane foto’s die zorgen voor een waardevolle herinnering voor later!