Afspraak maken

Kopje koffie?

Bruidsfotograaf limburg – maastricht – sittard – heerlen

Zullen we eens bij elkaar gaan zitten om samen met een kopje koffie jullie wensen te bespreken?

 

Wie is Emile Verhijden?

Per jaar maak ik als fulltime beroepsfotograaf ongeveer 40 bruidsreportages en ben persfotograaf in de regio.

Ik ben nu al 12 jaar zakelijk bezig en heb dus veel ervaring! Maar los van dat ik ook fotografie curssusen geef, volg ik zelf ook regelmatig workshops om helemaal bij te blijven! 

Geboren en getogen in Midden-Limburg (Heel en Panheel), nu woon ik zo’n 25 jaar in Zuid-Limburg. Ik hou van bourgondische avonden met vrienden en probeer zo nu en dan een nieuw recept uit. 24Kitchen is  dan ook mijn favoriete tv-zender.

Italie is mijn favoriete plek om naar toe te gaan,  ‘s morgens heerlijk genieten van een cappuccino en ‘s avonds een pasta ‘Frutti di Mare’ eten met een heerlijk glas wijn. Met een lekker Lounge muziekje erbij is alles compleet. Heb overigens heel lang sax gespeeld in een band maar kon dat niet meer combineren met de bruiloften.

Een gezellige sfeer is erg belangrijk en die probeer ik ook te creëren als ik fotografeer. Dan straalt het van de foto’s af. Ik hou van humor en heb dan ook regelmatig de schouwburgen bezocht voor cabaret-voorstellingen. Bij iedere fotoshoot doe ik mijn uiterste best om alles eruit te halen en een beetje humor tijdens de shoot maakt alles wat losser. In combinatie met top-apparatuur (NIKON full-frame camera’s) kan iedereen rekenen op foto’s met een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Heb je een vraag? Vul dan het vragenformulier in of stuur een email naar info@verhijden.nl  bellen mag ook: 06 – 433 79 633

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.