Huwelijksfotograaf Kasteel Groot Buggenum – Grathem

Hier een voorbeeld  van een huwelijk bij Kasteel Groot Buggenum te Grathem (L). Een serie die lekker veel zwart-wit foto’s bevat. Kasteel Groot Buggenum is een prachtig gelegen kasteel met gracht en een schitterende tuin in een rustige omgeving.

Het was een mooie dag met volop zon! Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldige bruiloft. Jullie zien hier maar een heel klein gedeelte, als jullie gaan trouwen dan krijg je honderden foto’s op hoogste kwaliteit.

 

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

EMILE VERHIJDEN FOTOGRAFIE…. PAKT JOUW MOMENT!

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Bruidsfotograaf Grathem | Trouwfotograaf Grathem | Fotograaf Grathem