Bruidsfotograaf Sittard

Na een jaar van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver! Het huwelijksfeest staat voor de deur. Als ‘bruidsfotograaf Sittard’ mag ik dan ook in de gelijknamige stad Sittard starten. In een fijne en relaxte sfeer is de gehele dag verlopen. Thuis de voorbereidingen samen met de ouders erbij. De kleine wordt aangekleed en er heerst een heerlijk ontspannen sfeer. Dan is het zo ver, tijd om als bruidsfotograaf Sittard in actie te komen voor de fotoshoot. De lucht was al behoorlijk aan het dreigen en het begon allemaal met donkere wolken! We zijn nog voor de regen gestart in het Stadspark van Sittard. Maar eenmaal aangekomen begon het wat te druppelen en daarna steeds harder te regenen. Toch heeft dit geen invloed gehad op deze mooie stralende foto’s en ook het zeker zo stralend bruidspaar!

Daarna zijn we met zijn allen naar Kasteel Doenrade gegaan, en kleine en intieme locatie. Perfect voor een geslaagd huwelijksfeest. Het zonnetje begon weer te schijnen en het werd nog een super dag! Het was dan ook fijn om als bruidsfotograaf Sittard hier aan deel te mogen nemen. Emile Verhijden Fotografie…. pakt jouw moment!

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Bruidsfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Sittard | Fotograaf Sittard | Bruidsfotograaf Geleen | Trouwfotograaf Geleen | Fotograaf Geleen