Bruidsfotograaf Roermond

Als ‘bruidsfotograaf Roermond’  door Emile Verhijden Fotografie zien jullie hier een trouwreportage van Desiree en John uit Herten!

Desiree en John gaan trouwen op een dag waarbij ’s morgens de regen zich goed laat voelen! Ondertussen dat Desiree nog met de visagiste bezig is gaat John naar de bloemist om het bruidsboeket af te halen. Heel benieuwd en een beetje nerveus gaat hij naar hun mooie woning in het Limburgse Herten, bij Roermond. De familie staat klaar met camera’s en paraplu’s! Ding…dong…. kijk eens wat een plaatje. Vervolgens gaat de hele stoet naar het Stadhuis op de Markt in Roermond voor het officiële gedeelte. Dit prachtige stadhuis heeft een heel lange geschiedenis ( uit het jaar 1400 ) en straalt een heel mooie rustig sfeer uit. Na het wettelijk huwelijk staan buiten de duiven al klaar om samen de vlucht over de Markt van Roermond te maken en van bovenaf kunnen ze zien dat de blikjes al aan de Volkswagen Kever hangen.

De reactie van het bruidspaar….

Wauw, we krijgen geen genoeg van de foto’s. Ze zijn echt super! Veel positieve reacties gehad!

Je ziet hier maar een kleine selectie. Gaan jullie ook trouwen? Dan krijg je ca. 300-500 foto’s op hoogste kwaliteit..! Inclusief een USB-stick met de foto’s en een HD-kwaliteit video met jullie foto’s en muziek erbij (MP4)

Kasteel Horn

Eigenlijk was het de bedoeling om met alle familie en aanhang een picknick te houden op de Beegderheide. Echter vanwege de nattigheid zijn we uitgeweken naar Oolderhof in Herten. Daar stonden heerlijke broodjes en salades klaar. Na deze heerlijke lunch zijn we naar Kasteel Horn gereisd voor de trouwreportage. We hadden het nu even 1,5 uurtje droog! Yes! Een prachtige wandelroute langs een mooie vijver maakt alles compleet!

Het bruidspaar had veel attributen geregeld om de foto’s extra leuk aan te kleden, zoals bordjes en brilletjes. Het was erg gezellig tijdens de fotoshoot en dat zie je terug op de foto’s. Het was een fijne dag!

Fotograaf Roermond

Jullie zagen hier een fotoserie waarbij ik mijn werk in Roermond. Mijn thuisbasis is Zuid-Limburg, Bingelrade ( bij Sittard – Brunssum). Uiteraard werk ik ook op alle andere plaatsen in Nederland.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

EMILE VERHIJDEN FOTOGRAFIE…. PAKT JOUW MOMENT!

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Bruidsfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Roermond  | Fotograaf Roermond