fbpx

Bruidsfotograaf Roermond bij Sunset Lounge

Als ‘bruidsfotograaf Roermond’ kom je overal, dus ook in het pitoreske Roermond. Roermond is zoals de naam al doet vermoeden, een verwijzing naar de monding van de Roer. Dit levert hele mooie plekjes aan het water op om foto’s te maken. Jullie zien hier bruidsfoto’s op 2 plekken en wel Sunset Lounge aan de Maas en ook enkele foto’s bij Kasteel Horn. Dit is een vintage serie dat wil zeggen alle foto’s in oude kleuren maar toch in een modern jasje te zien zijn.

Trouwfotograaf Roermond…bij Sunset Lounge aan de Maas

Kevin en Jeanette geven het ja-woord bij het mooie Sunset Lounge aan de Maas in Roermond. Een veelzijdige Beachclub aan de Roermondse Maasplassen. Met een hedendaags strandpaviljoen en exotisch terras is een locatie ontstaan waar men het gevoel krijgt van vakantie in eigen regio. De locatie bewijst zich al jaren als uitstekende plek voor de meest uiteenlopende feestelijke en zakelijke aangelegenheden. Tevens aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Roermond.Na het wettelijk huwelijk is het tijd voor de fotoshoot aan het water. Je kunt er heerlijk ontspannen met de blote voeten door het warme zand lopen! Een aanrader!

We gaan ook nog even naar het mooie Kasteel Horn wat heel erg dichtbij ligt. En als ‘bruidsfotograaf Roermond’ kan ik eerlijk zeggen dat dit een zeer gevarieerde locatie is ideaal om perfecte bruidsfoto’s te maken.

Je ziet hier maar een kleine selectie. Gaan jullie ook trouwen? Dan krijg je ca. 300-500 foto’s op hoogste kwaliteit..! Inclusief een foto video in MP4-formaat.

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Fotograaf Roermond | bruidsfotograaf Roermond |  trouwfotograaf Roermond | vintage bruidsfoto’s | vintage fotoshoot