Bruidsfotograaf Kasteel Daelenbroeck, Emile Verhijden presenteert hier Dennis en Eef

Bruidsfotograaf Kasteel Daelenbroeck

Dennis en Eef uit het Midden-Limburgse Posterholt, beide muzikant, gaan trouwen op een mooie zomerse dag. Eef speelt saxofoon en Dennis trompet. Het verzoek was of ze de instrumenten mee mochten nemen en dat vast te leggen op de gevoelige plaat. We zijn naar een mooie open plek gereden en hebben daar fantastische foto’s kunnen maken. Lekker in de vrije natuur!

Trouwfotograaf Kasteel Daelenbroeck

Na de fotoshoot hebben we nog wat foto’s gemaakt bij Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. Bij  Kasteel Daelenbroeck kan ook getrouwd worden, dus hebben ze hier het ja-woord gegeven….. uiteraard met een mooie muzikale omlijsting!

Aan de rand van het dorpje Herkenbosch en nationaal park de Meinweg, is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gelegen (Midden-Limburg). Bij mooi weer kan er zelfs buiten worden getrouwd op het romantische vlonderterras of het sfeervolle binnenplein. Na het ja-woord kunnen jullie terecht op één van de terrassen of sfeervolle salons voor de feestelijke champagne-toost met bruidstaart, culinair diner en stijlvolle receptie. Voor het swingend avondfeest is er plek in de Ridderzaal met zijn 14e eeuwse gewelven.

Je ziet hier maar een klein voorproefje. Gaan jullie ook trouwen? Dan krijg je ca. 300-500 foto’s op hoogste kwaliteit..! 

Fotograaf Herkenbosch

Jullie zagen hier een fotoserie waarbij ik mijn werk doe als ‘fotograaf Herkenbosch’. Mijn thuisbasis is Zuid-Limburg. Uiteraard werk ik ook op alle andere plaatsen in Nederland!

Wil je weten wat de tarieven zijn voor mooie bruidsfoto’s, klik dan hier!

 

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

EMILE VERHIJDEN FOTOGRAFIE…. PAKT JOUW MOMENT!

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Bruidsfotograaf Daelenbroeck | Trouwfotograaf Daelenbroeck  | Fotograaf Daelenbroeck