fbpx
Als ‘Bruidsfotograaf Limburg’  door Emile Verhijden Fotografie zien jullie hier Ray en Iris uit Heerlen!

Bruidsfotograaf Limburg – Bruidsfotografie Kasteel Vaalsbroek

Hier zien we een bruidsshoot bij Kasteel Vaalsbroek te Vaals Ray en Iris. Voor het echter zover is gaan we starten in Heerlen. Ray is de laatste handelingen aan het doen als ik als fotograaf arriveer, de ouders zijn er ook om met raad en daad bij staan. De mannen zijn in het algemeen zo klaar, even douchen, scheren en aankleden. De vrouwen hebben wel wat meer werk 😉 Dus gaan we naar de ouders van Iris. Hier wordt nog heerlijk ‘gekloemeld’ met koffie en broodjes en de jurk wordt in gereedheid gebracht. Pleisters op de voeten geplakt tegen mogelijke blaren en dan gaat het moment gebeuren van ‘in de jurk hijsen’. Waarbij het vaak een puzzel is die je snel moet oplossen hoe-er-in-te-klimmen. Dit zijn leuke momenten om vast te leggen.

Bloemist

Het vervolg van het verhaal boven….. Dan wordt sein ORANJE gegeven via de SMS. Ray mag al de rit gaan maken richting de bloemist. De auto wordt voorzien van prachtige bloemen en het boeket ziet er ook super uit! Nu is het wachten op SEIN groen voor te mogen aanbellen. Dan is het zover… een prachtige bruid verlaat het huis. We gaan vervolgens vertrekken voor een eerste fotoshoot locatie. Als ‘bruidsfotograaf Limburg’ heb je voldoende plekjes in deze stad, Ray en Iris kozen voor de plek waar de eerste kus heeft plaatsgevonden. Een super locatie waar veel lijnenspel in te vinden is.

Fotograaf Kasteel Vaalsbroek

Na de eerste fotoshoot reizen we af naar Kasteel Vaalsbroek te Vaals. De familie en andere gasten staan klaar en de laatste vrijgezellen-minuten zijn geteld. Tijd voor het officiele gedeelte. Verhalen over wat ze vroeger allemaal hebben uitgespookt passeert regelmatig de revue. Daarna vinden de felicitaties plaats en de toast met prosecco. Uiteindelijk maken we een prachtige bruidsreportage in het aanwezige park met vijverpartij. Het bruidspaar laten we nog even rollebollen, rennen en genieten van de bloemen in het gras. Het was een hele fijne dag……..

De reactie van het bruidspaar….

Je hebt het ons erg moeilijk gemaakt met zoveel mooie foto’s om uit te kiezen!

Jullie zien hier maar een klein gedeelte van de fotoshoot. Als jullie gaan trouwen krijgen jullie ca. 300-550 foto’s, of soms zelfs nog meer. Ben je benieuwd wat zo iets kost kijk dan op de prijzen pagina.

JULLIE GAAN TROUWEN! YES!!

Super! Dit is een leuke periode! Alle voorbereidingen, zoals de jurk uitzoeken, de locatie, de bruidsfotograaf, de DJ, het eten….

Jullie verhaal op een bijzondere manier vastleggen… dat is de taak van een bruidsfotograaf. Mooie emotionele beelden, die ervoor zorgen dat jullie deze speciale dag steeds weer opnieuw beleven. Persoonlijk, liefdevol en zoals jullie zijn. Ik leg al jullie emoties vast en de foto’s zijn jullie verhaal. Het verhaal van een super bruiloft!

Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar mooie trouwfoto’s vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

 

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotografie Limburg | Trouwfotografie Limburg