fbpx

Bruidsfotograaf Kasteel Groot Buggenum – Grathem (L)

Als bruidsfotograaf kom je op heel veel plaatsen, zo ook op de prachtige locatie Kasteel Groot Buggenum te Grathem.

Hier zien jullie een mooie serie van Anne en Quincy. Het was een stralende en ook heel warme dag midden in de zomer van 2016. Als fotograaf had ik het geluk het gehele gebeuren van de voorbereidingen ook mee te mogen maken. De grote diversiteit aan gebeurtenissen is natuurlijk ideaal om vast te leggen op de gevoelige plaat. Het was een heel fijne dag om samen zo te mogen werken in het Midden-Limburgse Grathem. De klik was er meteen en dat zie je ook in de bruidsfoto’s terug. Als aanstaand bruidspaar is dat ook een essentieel onderdeel bij het kiezen van een trouwfotograaf. Heb je de klik gevonden dan krijg je ook een super resultaat. Anne en Quincy, thanks! Jullie waren fijn om mee te werken. Succes nu met het uitzoeken van de foto’s voor het prachtige album.

 

Dit kasteel gelegen in het midden van Limburg is een prachtige intieme locatie voor mooie bruidsfoto’s. Als je op deze locatie bent dan heb je geen ‘last’ van andere vreemde gasten. Het gehele kasteel en de tuinen staan altijd exclusief ter beschikking. Er is geen deur gesloten voor jullie gasten en het is compleet en warm ingericht als woonhuis. Vijftien vertrekken die ieder hun eigen ambiance bieden door de uitgebalanceerde combinatie van meubelen, klokken, beelden, schilderijen, kroonluchters, ornamenten, porselein en nog veel meer uit een tijdvak van drie eeuwen.

Als ‘bruidsfotograaf Grathem’ kun je je hier helemaal uitleven. Het kasteel is omgeven door een prachtige gracht met heel veel groen er om heen. Het kasteel heeft verder ook een mooie oprijlaan vanwaar je dan op de binnenplaats uitkomt. Met goed weer wordt dan hier ook de ceremonie gegeven.

Jullie krijgen bij mij de bewerkte trouwfoto’s, zonder watermerk en op hoogste resolutie. En hier zit natuurlijk ook altijd een foto-video met muziek bij om jullie trouwdag nog eens helemaal te herbeleven met vrienden en familie. Kijk op deze pagina wat de tarieven zijn.

Bruidsfotograaf Grathem | Trouwfotograaf Grathem | Fotograaf Grathem