Bruidsfotograaf Italie

 

Willen jullie trouwen in Italië en genieten van een bijzondere omgeving en sfeer? Van heerlijke Italiaanse streekgerechten, samen met veel vrienden of juist intiem met elkaar? Waarom dan geen Nederlandse fotograaf meenemen! Beheers je de taal niet zo goed en vindt je het lastig om uit te leggen wat je wilt? Fotograaf Emile Verhijden wil jullie graag begeleiden naar het romantische Italie. 

Trouwen in Italie is romantisch, uniek en onvergetelijk!

 

Als je kijkt in het menu : CULTUREEL – PRIVE dan zie je dat ik en mijn vrouw een Italie fan zijn. We komen er al jaren en het is een fantastisch land om te trouwen. De plekjes zijn bijvoorbeelde de smalle steegjes, bruggetjes, gedecoreerde trouwzaal of wat te denken van een mooie balkonscene! Het biedt dan ook zoveel mogelijkheden op fotografie gebied om jullie ceremonie foto’s mooi aan te kleden. 

Is dat duur een fotograaf vanuit Nederland meenemen? Eigenlijk niet, het is natuurlijk ietsje duurder dan een bruidsshoot in Nederland in verband met de reis en overnachting. Voor 1000 euro extra ten opzichte van het Nederlandse 12 uurs tarief ben ik graag 2 dagen bij jullie. Voor de exacte prijs van jullie gewenste periode kan het beste een en ander besproken worden in een persoonlijk gesprek. En zo kunnen we samen ook kijken of we de ‘goede klik’ kunnen vinden.

Ik heb Italiaanse kontakten die geraadpleegd kunnen worden om jullie sprookjeshuwelijk vorm te geven.

Trouwen in Italie - huwelijk Italie
Open chat
Hulp nodig?
Hey 👋
Waarmee kan ik je helpen?