fbpx

Bruidsfotograaf Chateau Presseux Belgie

Als ‘bruidsfotograaf Chateau Presseux’ mocht ik voor Esther en Ruud een leuke bruidsrapportage maken in de Belgische Ardennen. We hadden al snel een klik bij het eerste bezoek. Het was een prachtige zomerse dag waarvan nog heel even werd gedacht dat er een regenbui zou vallen maar dat was gelukkig niet het geval! De gasten kwamen geleidelijk aan allemaal binnen druppelen en waren in een happy mood omdat iedereen de mogelijkheid had in Chateau Presseux te overnachten. Het bruidspaar deed de voorbereidingen dan ook heel relaxed.

En dan is het moment supreme daar gekomen… trouwen in het prachtige kerkje op deze locatie wat het geheel natuurlijk uitermate bijzonder maakt. Aansluitend werd getoast en wat kiekjes gemaakt voor het gastenboek en last but not least werd even een korte fotoshoot gehouden. Chateau Presseux heeft een prachtige eetzaal waar lekker iedereen met elkaar kan keuvelen. Jullie zien hier maar een klein aantal trouwfoto’s van het grote geheel. Kijk en geniet zoals ook Esther en Ruud die dag deden. Jullie waren een fijn koppel om te mogen fotograferen en met de liefde tussen jullie zit het wel goed. Dank jullie wel!

 

Bruidsfotograaf Chateau Presseux | Trouwfotograaf Chateau Presseux | Bruidsfotografie Chateau Presseux | Bruidsfotograaf Belgie | Trouwfotograaf Belgie